2020.12.16 16:43 helfannn Olvasottság: <100x
1

A legkúlabb állatorvos visszatér

Nézhető film. Ha Robert Downey Jr. nem lenne, akkor ez a film rosszabb lenne. Élveztem a beszélő állatokat. Bár több poént is belerakhattak volna, de így is elfogadom. A gyerekeknek nagyon tetszeni fog, de a felnőttek sem bánják meg, ha megnézik. Akcióból is van bőven, a karaktereket is tökre élveztem. Valljuk be, hogy az Eddie Murpy Dolittle-filmek sokkal jobbakra sikeredtek! Ez is elég ütősre sikeredett, de talán többet vártam egy kicsit Robert Downey Jr.-tól, ugye a film főszereplőjétől.

A sztori is kiemelt volt szerintem, nekem tetszett, nem is kicsit, de ha egy kicsit jobb lett volna, megadnám neki a maximumot, azaz az 5 csillagot az 5-ből. Ez szerintem összességében 4 csillag. Az jó. A robbanások is tökre hihetőkre lettek csinálva. Komolyan, nekem a kedvenc beszélő állatom a félénk gorilla volt, mivel ő olyan cuki volt gorilla létére. A fiú, Sebastian is meggyőzött, pedig nem ismertem, és nem hallottam arról a színészről eddig még soha. Sőt, Robert Downey Jr.-on kívül egyik színészt sem ismertem.

A legkúlabb állatorvos visszatér

Szerintem nem volt forgatókönyve ennek a filmnek, ha volt is, nem lehetett olyan erős. A játékidő is rendben volt: nem volt se túl hosszú, se túl rövid. A játékidővel kapcsolatban ezt szeretem a legjobban minden filmben. Mikor se túl hosszú a film ideje, se túl rövid. Jól lett megcsinálva minden, a gonosz (hát ugye negatív) szereplő is tetszett, annak ellenére, hogy negatív volt, szóval ja. Kb. meg volt benne minden, ami kell, de mégsem, ugyanis... hát mondtam, hogy szerintem több poént kellett volna belerakni stb, de a nagy része rendben van.

Egy egyszerű családi kikapcsnak tökéletesen megfelel, szerintem ki fog tartani jó pár év múlva is, ki tudja, nincs kizárva, hogy a jövőben óriási sikert arasson. Kb. fenntartotta az érdeklődésem mindvégig, ajánlom mindenkinek, főleg a fiatal korosztályoknak. Körülbelül 7-8 éveseknek. Elég nehéz döntést kellene meghoznom, ha azt kéne eldöntenem, hogy Robert Downey Jr.-nak milyen szerep illik jobban. A Vasember vagy az állatorvos szerep. Hát, az állatorvos szerep nem áll Robert Downey Jr.-nak olyan rosszul, de a híres és népszerű Marvel-karakterként, ugye Vasemberként egy kicsit talán mégis jobban mutatna, én ezt vettem észre. Ajánlom, meggyőző film.

69 Dolittle  (2020)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Hét évvel felesége halála után Dr. John Dolittle (Downey), a viktoriánus Anglia híres orvosa és állatorvosa kastélya falai közé zárkózva él egy állatsereglettel. Ám amikor a... több»

1