2021.02.08 17:07 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Ütközés

Ez a film épp olyan, mint az "egy tucat" filmek. Sajnos a mondanivalója sem, és maga a látvány sem tudott olyan hatással lenni a nézőre, ami miatt azt mondhatnánk, hogy valamiben különleges, vagy adott volna olyan pluszt, ami kiérdemelt volna több csillagot.

A történettel és a forgatókönyvvel kezdem, mert szerintem már ebben nagyot hibáztak. A történet sajnos olyan sablonos lett, hogy valójában kár volt leforgatni, hiszen számos más olyan film van, ami jobban komponált, és technikailag jobban kivitelezett. Sajnos ezután a szereplők játékát már nem is érdemes kommentálni, hiszen ha egy forgatókönyv sz...r, akkor ebből, bármekkora színész is legyen, csak a tetejére tud tenni egy másik kupacot, de még itt jó, hogy ez a kupac nem dőlt el.

Ütközés

Szóval igazából nem értettem a neves színészeket, miért is vállalták el ezt a produkciót. Hát persze, a pénz, vagy pedig a céggel olyan szerződésük volt, amit ki kellett teljesíteni. Na igen, ebből sajnos ilyen produkciók születnek. Már nem is összesítem ezt a filmet, hanem megadom neki a két csillagot, mert legalább a neves színészek miatt és pár akciójelenet kapcsán ennyit megérdemel ez az alkotás. Többet nem.

Ajánlani igazából nem tudom, nem ad a film semmi értelmet, vagy olyan érzelmet, ami át lehet érezni, csak kapkodjuk a fejünket, és annyira kiszámíthatóvá válik a végére, hogy alig várjuk, hogy vége legyen. A sztárszínészeknek ugyan vannak olyan momentumaik, amiért lehet ezt a filmet akár jónak is tekinteni, de ettől többet nem ad. Így azt gondolom, az ilyen filmek azok közé tartoznak, amiket nem szívesen nézek meg többször, és igen nehezen is tudok róla írni több sort, ezért be is fejezem.

Egyszer nézhető, kis akcióval dúsított, némi romantikával fűszerezett film, amiben igazából pozitívumot nem kapunk, csupán a látvány az, ami felkeltheti az érdeklődésünket, és a sztárszínészek pár másodperces igazi játéka ad némi izgalmat, más nem. Üdv, Yosi

58 Ütközés  (2016)

akció | krimi | thriller

Casey (Nicholas Hoult) egy fiatal amerikai srác, akit Németországban összehoz a sors egy ugyancsak amerikai lánnyal, Juliette-tel (Felicity Jones). A fiatalok hamar egymásba szeretnek,... több»

1