2021.02.19 11:25 Crystaldeer Olvasottság: 910x
3

Kiemelkedő magyar alkotás

Akkor hadd legyek én az első, aki zseniálisnak találta ezt a filmet, mint magyar thrillert a korábbi magyar, hasonló kategóriás filmekhez képest. Horrornak nem nevezném; ugyan van két benne egy-két jelenet, ami egész horrorisztikusra sikeredett, például a kandallós, viszont thrillerként nagyon is megállja a helyét.

Tökéletes választás a szürke, télies vidéki táj, ami önmagában még dob az egész film thriller hangulatán. Engem személy szerint már a falutól is kirázott a hideg, főleg, mikor megjelentek az utcán zsákokkal a fejükön az emberek, illetve a parasztházban töltött éjszaka is elég ijesztőre sikeredett. Minden elismerésem azoknak a színészeknek, akik a hullákat alakították, nagyon ügyesen és valóságosan elő tudták adni.

Kiemelkedő magyar alkotás

Igazából én főleg Klem Viktor miatt voltam kíváncsi a filmre, de maga a történet is megragadott, holott nem vagyok oda a szellemes filmekért, mert volt már egy-két valós élményben e téren részem. Talán ezért is fogott meg ennyire ez a film, és bátran írhatom, hogy szinte már a világszínvonaltól se választaná el sok minden.

Ahhoz képest, hogy nem egy magas költségű amerikai thrillert láthatunk, én nagyon színvonalasnak tartom. Nagyon jól megoldották a filmben látható technikai malőröket, például a süllyedő házat vagy a repkedő embereket, illetve nem utolsósorban a kísérteteket és a félholtakat. A hullákat alakító színészeknek pedig minden elismerésem, hiszen teljesen hitelesen tudták eljátszani ezt a szerepet is.

Tehát összefoglalva ne várjon senki tőle egy amerikai színvonalat, de aki szereti a hasonló kategóriájú filmeket, azoknak mindenképpen ajánlom megnézésre, és higgyék el, hogy végül nagyon kellemes csalódás lesz! Csak ajánlani tudom.

58 Post Mortem  (2021)

horror | misztikus | thriller

Az első világháború után rendeződni látszanak az európai viszonyok, a spanyolnátha járvány okozta sokkból lassan újra magához tér az öreg kontinens. Csakhogy rengeteg halott... több»

3