2019.01.10 17:43 dailyfilmsan Olvasottság: <100x
0

Ralph a ragaszkodó óriás.

Édes volt mint a méz, pont úgy mint az első része. De míg az első rész egy videojáték életének kardinális kérdésével foglalkozott, és azzal hogyan lehet barátot szerezni, itt a ragaszkodás és szabadonengedés kérdésköre forog inkább a szereplők szeme előtt és a barátság megtartása. Az Internet világa a fiatal Venelope-ét elvarázsolja és rögtön megtalálja vele a közös hangot, míg Ralph aki az idősebb korosztályt képviseli bukdácsol a neten az első pillanattól és kétesebbnél kétesebb dolgokba fut bele, akárcsak az a való életben is szokott lenni. ( tisztelet a kivételnek) Az internet változatos világából sokba kapunk betekintést és tulajdonképpen végig gondolv a leképezés is elég reálisnak hatott.

El tudom képzelni hogy valahogy így működhet az egyesek és a nullák világa a kulisszák mögött. Ami nem tetszett az Venelope személyiségének teljes megváltozása. Az első részben egy hihetetlen határozott kiscsaj volt itt viszont olyan bizonytalansággal itatták át a karakterét hogy ez a vagányságából is húzott vissza nem kicsit, de ha már karakterek akkor vizsgálódjunk tovább mert nem csak a versenyző főszereplő lett más. Ralph is sokat változott az első részben szeretetéhes és mogorva srácból aki csak barátokat akart, most hogy megszerezte őket ugyan úgy tovább nyomja a magányos ember láccatát és veszettül nem akarja elengedni Venelopet, holott bármikor meglátogathatja és tulajdonképpen az első rész végén egy kis városnyi cimborát költöztetett a játékába.

Ralph a ragaszkodó óriás.

Jó tudom Venelope a legjobb barát és azt nehéz elengedni, de erre építeni a fő kaotikus bonyodalmat . Nem is tudom nekem nem volt annyira rendben a film szerkezete és ezt sajnos Spoiler nélkül nem biztos hogy el tudom mondani hogy miért. Szóval szóltam előre. Na már most 2 nagy tetőpont van a rajzfilmben az egyik hogy eltörik a kormány. Ez még okés mert ha ez nem lenne akkor nem lenne indokolt az sem hogy belépnek főhősünk az Internetes térbe. Na de a másik hogy Ralph féltékenységi rohamtól vezérelve Lezuzza a netet. Nem is tudom így az a jellemfejlődés ami az első részen keresztül végbe ment Ralphon azt úgy ahogy van kidobták a kukába a készítők. Így kaptunk egy Disney által megrágott és kiköpött King-Kong koppincsot a végére. Ezért csak 4 pont. Amúgy látványos és ötletes, kedves kis tanmese, de ahogy lenni szokott az első jobb.

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem... több»

0