2021.07.04 20:24 n,n,n Olvasottság: <100x
1

Egyszernézős mese

Egy átlagosra sikerült feldolgozás ez, jó, talán egy kicsivel még rosszabb, olyan 2 csillag körül. Hiányoltam a csavarokat, fordulatokat, de családnak egyszer egy popcornos mozira elmegy. Nem szabad sokat várni tőle, mert az csak ront rajta. Nekem annyira nem tetszett, de hát nyilván gyerekeknek készült, így próbálom gyerekszemszögből nézni, de szerintem nagyon báj nincs benne.

Igazából a színésznőt (Mekkenzie Foy) szeretem, és nem velem van bajom, sőt. Eddig még nem csalódtam benne. Nem lehet annyit rajta izgulni, annak ellenére, hogy ez gyerekfilm. A műfaj kedvelőinek, gyereklelkű felnőtteknek valószínűleg tetszeni fog, de lehet, hogy engem azért nem fogott meg annyira, mert először is nem én vagyok a célközönsége, másodszor pedig nem olyan volt, amilyet vártam.

Egyszernézős mese

Jól jönne egy második része, legalábbis nekem jót tenne, mert szerintem egy folytatással (amit természetesen nem szúrnak el) ki lehet javítani simán ezeket, amiket itt nem oldottak meg valami jól. Jó, jó, nem mondom, hogy A diótörő és a négy birodalom (2018) volt a legrosszabb film, amit valaha láttam, és nem is volt hatalmas csalódás, de többet vártam volna tőle, és nyilván vannak jobb filmek ennél. Sok pozitívum nem szól mellette, gyengus... Túl sokra számítottam, és ez volt a baj. Nem kell sokat várni tőle. És most a sztori:

Clara (Mackenzie Foy) a családjával elmegy a bálba, ahol találkozik a bácsikájával (Morgan Freeman) is. Clara sétál a szobákban, és egyszer csak egy fura világban találja magát, ahol találkozik Egérfüllel és társaival, és egy katonával is... Ja és persze Rót Anyóval, aki később ellop tőle egy kulcsot, amit korábban a bácsikája adott neki. Clara és a katona megpróbálják megállítani, és persze az ott lakók segítenek főhősnőnknek hazajutni. (Egyébként rég láttam, és lehet, hogy nem pontos, ezt nézzétek el!)

családi | fantasy | kaland

Clarának egy kulcsra van szüksége, mert csak így tudja kinyitni az elhunyt édesanyjától örökölt dobozt, ami eegyy igazi kincset rejteget számára. Keresztapja éves bálján egy... több»

1