2022.01.28 16:37 Klauka89 Olvasottság: 299x
3

Mindenki kib*szottul meg fog halni

Egyszer elkezdtem már nézni, akkor az lett a vége, hogy kikapcsoltam, mert úgy gondoltam, egy ruppót nem ér. De akkor csak kb. háttérzajnak szólt, nyilván méltatlan így filmet nézni, és a hiba az én készülékemben volt, mert nem adtam neki lehetőséget. Aztán pár héttel később megpróbálkoztam vele újra - történetesen tegnap.

Egyesről hármasra tudom javítani az értékelésemet, mert meg lehet nézni, de nem volt olyan kiugróan jó, ahogy sokan említik az év filmjeként... Az én listámon semmiképpen nem az év filmje, esetleg csak egy film 2021-ből, amit látni kell. Nem árt megnézni és elgondolkozni rajta, hogy kurvára ilyen világban élünk... Hogy ja, vicces, hogy ááá, haver, ez csak film - az, és mégsem az! Ez a való világ, emberek.

Mindenki kib*szottul meg fog halni

Még mindig azt gondolom, hogy rettenet idegesítő volt, ahogy Caprio - Hevér percekig üvöltözött, hogy "mindenki kib*szottul meg fog halni a Föld bolygón". A vége érdekes, mert még lenne vagy 20 perc a filmből, mikor jön a szöveg, a felirat a stáblistával, és sokan bizonyára kikapcsolták már itt, vagy azért, mert úgy gondolják, hogy "jaj de kár, hogy vége", a másik véglet szerint pedig "aaah, végre vége, megint oda 2 gyönyörű óra az életemből, amit más, hasznos dologgal is tölthettem volna". Pedig ha elég türelmesek és kitartóak vagyunk, vagy éppen nem alszunk bele, láthatjuk, hogy mi a másik verzió, hogy érhetett véget. Mindenképpen érdemes megnézni, elgondolkozni, mérlegelni, vajon mi mit csináltunk volna az utolsó óráinkban a filmben elhangzott tények tudatában, illetve hogy mit reagálnánk a kormány korrupt döntéseire.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

3