2022.05.04 22:29 Gábor390920 Olvasottság: 487x
1

Őrület, az van bőven

Úgy néz ki, hogy Doctor Strange karaktere kikerülhetetlen lesz a következő Marvel-történetekben, Tony Stark helyét veheti át. Ez a film tovább bővíti azt a multiverzumot, amit a Pókember: Nincs hazaút csak kapirgált egy kicsit. Annak érdekében, hogy képben legyünk a film elején, a következő filmeket és sorozatokat érdemes pótolni: Doctor Strange, WandaVízió, What if... (sorozat) és a legutóbbi Pókember film.

A film rögtön bele is csap a történet kellős közepébe, és nincs megállás a film végéig.

Őrület, az van bőven

Ahogy a film előzetesében láthattuk, Strange felkeresi Wandát, hogy a segítségét kérje a multiverzumos ismereteivel kapcsolatban, csak a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy azt Strange és a nézők várhatnák. Itt kezdődik az első döbbenet (legalábbis számomra az volt), majd átzuhanunk egy másik univerzumba főhőseinkkel. Mint a filmben kiderül, rengeteg univerzum van, és a mágia használatának itt is meg vannak a következményei, ezért érdemes nem játszadozni az univerzumok közötti ugrásokkal.

A film behozott még egy új színt a Marvel-filmek közé, mégpedig a horrorisztikus elemeket. Néhány jelenet olyan volt, mintha egy zombis/természetfeletti horrort néznénk.

Ebben a filmben is középpontba kerül Doctor Strange egoja, és, hogy meddig képes elmenni a jó ügy érdekében, de végül sikerül meghoznia a helyes döntést.

A készítők ezzel a filmmel új szintre emelték a Marvel-univerzumot, más világok szereplőit bemutatva, ezzel azt sugallva, hogy egyszer majd talán a jelenlegi univerzumban is bemutatkozhatnak ezek a karakterek.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»

1