2022.08.08 05:10 Yosihiro Olvasottság: <100x
3

Ami biztos nem fénylik

Arra számítottam, hogy egy jó akciófilmet kapok és nem csalódtam. Nekem tetszett a történet és a megjelenítés is. Igaz az akciójelenetekből többet ki lehetett volna hozni, de szerintem így is látványos lett. Más akciófilmekkel nem hasonlítanám össze, mert egy egyedi történettel állunk szemben. A folytatás szerintem a levegőben lóg, hiszen a befejezés valljuk be, nem lett a legjobb. Mivel érdemelte ki a jó osztályzatot? Elsősorban a látvány az, ami nem egy átlagos filmhez hasonlítható, és persze vele együtt a technika sem. Másik, amit ki tudok emelni a színészi teljesítmény, amit ugyan a neves színészek adnak, arra azt kell mondjam jó lett. Ezt összességében értem, hiszen voltak ugyan gyengébb teljesítmények, de mindig volt olyan rész, jelenet ahol a másik kisegítette ezt.

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jó, a színészek hozzák azt, amit várni lehet, és szerintem adnak is a filmhez, ami plusz. A hangi és képi effektek jók, és a zenét is megemlíteném, ami szintén tetszett nekem. Így azt tudom mondani, hogy az átlagostól bizony jobb filmet kapunk, ami persze nem röpít a fellegekbe, de mégis akcióval és tartalommal tölti meg a két órát.

Ami biztos nem fénylik

Ami talán hiányzott, és valóban nem érte el a jó osztályzatot, az az érzelmek megjelenítése, vagy átadása a film alatt. Amit kapunk, egy sablonos előre néző, merev tekintet, amiből néha egy kis humor és szeretet szikrája csapódik ki felénk. Hiányzik a szerelem, a kis erotika vagy az olyan harag, gyűlölet, amitől érezhetnénk, hogy valóban az akar lenni, ami. Így valóban elmondhatjuk, hogy szürke lett, ami nem fénylik, de azért az akció részét nézem, megtalálom benne azt a jó pontot, amiért az átlagon felül teljesít. Akik szeretik az akciót kis humorral, azok szerintem nem fognak csalódni, egy jó két órát kapnak, ami kellemes kikapcsolódást nyújt a szürke hétköznapokból. Üdv, Yosi.

akció | thriller

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»

3