2022.08.20 17:37 Emmersson Olvasottság: 102x
1

A Terminátorba oltott Darth Vader hangú Freddy Kruger

Az évad 2/3-ig egy rakás ***, de a leghígabb fajta! Az első értékelhető epizód a 7., majd emelkedik a színvonal és összeáll a kép. Vecna kemény, mint Terminátor, kegyetlen, mint Freddy Kruger és filozofál, mint Darth Vader. A gyerekek közül továbbra is Will a leggyengébb, de közvetlenül mögötte van Mike. Max magyar hangja - Stern Hanna - olyan borzalmas, hogy a kislánynak kimondania sem volna szabad, hogy "szinkron", nem hogy stúdió közelébe engedni! A 3. évad után is Hopper és Dustin karaktere viszi a sztorit, de szerencsére jött még Ed, valamint fejlődött Steve. Nancy ronda. Nagyon ronda! Ahogyan Jonathan sem egy szép legény. Egyedül Vecna/Egy karaktere sikerült. Kár, hogy egy sima bosszúból lesz egy világvége buli, nem valami komolyabb mögöttes szándéktól vezérelve!

Sajnos, a fivérek nem tudták eldönteni, hogy paródiát készítenek, vagy horrort! Egyik sem sikerült, csak szólok. A történetben fél év telt el, míg a két évad között 3 év. Ez sok mindenen tetten érhető... például a srácok idióta hajviselete már nincsen összhangban a tini arcberendezésükkel, egy 13 éves már nem engedne bili-frizurát vágatni (Will) vagy mint Mike-nak, Darth Vader sisak-szerűt! De Tizi "megmellesedése" a legárulkodóbb... Az új szereplőkkel a groteszk és humoros(nak korántsem mondható) vonalat erősítették. Kösz.. nem kell egy állandóan vigyorgó, folyton alkudozó ruszki a különc paranoid amerikai mellé - a több kevesebb, a kevesebb, néha több... és jobb! A klisék annyira fárasztóak ma már. Ha orosz, akkor alkoholista-lerobbant-rozsdás és főleg hülye. Egy szörnyet 4 gépkarabély sorozata sem nyuvasztja ki, de egy kard pompás fegyver ellene... két suhintás és hullik a kar meg a buksi ;)

A Terminátorba oltott Darth Vader hangú Freddy Kruger

Nos, '80-as években játszódó sztorit még mindig Stephen King mester tud a legjobban írni, talán tanulmányozni kéne a munkásságát. De erről ennyit, jön az ötödik - remélhetőleg - befejező évad. Bízzunk benne, hogy összekapják magukat a tesók, és visszatalálnak az első 2 évad hangulatához és egy korrekt lezárást adnak a Demogorgon-sztorinak!

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»

1