2022.08.22 18:58 Yosihiro Olvasottság: 286x
0

Egy nászút szerelemmel

Érdekesnek találtam a címet, ezért megnéztem ezt a vígjátékot. Nem csalódtam, mivel nem is vártam, hogy egy szuper vígjátékot kapok, hanem egy kellemesen szórakoztató, kikapcsoló filmet. Ezt megkaptam, de semmi többet. Pedig azt kell mondjam, hogy súrolta a négy csillagot nálam, azaz a jó kategóriát.

Néhol a bugyuta történet vezetés sajnos elrontotta azt, ami jó. Igazából a forgatókönyv jó, kisebb-nagyobb hibákkal. A rendezéssel, a látvánnyal és a hanggal meg voltam elégedve. Valahogy mégis azt érzetem, sablonos és unalmas lett az egész, ami persze nem igaz, hiszen vannak jó epizódok, részek is a filmben.

Egy nászút szerelemmel

Van mondanivalója, egy anya és fia kapcsolata, valamint a szerelem oldalait bemutató és érzékeltető történet azt hiszem, talán mindenki magára ismer egy kicsit az egyes epizódokban. A színek és a zene és a látvány viszont azt hiszem megérdemelne egy öt csillagot, de mivel én az összhatást nézem, ezért hiába a remek teljesítmény, így sajnos mit sem ér az egész. A szereplők játéka hol felemelkedik hol lezuhan, és így a forgatókönyv is ezt követi. Kalandból nincs hiány, és a poénok is ülnek néhol, de valahogy nem lehet átérezni azt a pozitívumot, vagyis nem ad annyit az egész összhatás, hogy azt tudjam mondani, na ez aztán tényleg jó volt. Igazából remek kikapcsolódós film, ahol a végeredmény pozitív, és én még egy folytatást is el tudnék képzelni :) szóval én azért ajánlani tudom, remek ritmusa van a filmnek, bár a gyengébb részeknél lelassulunk, de végül is szerethető, átlagos filmről beszélünk. Üdv, Yosi

vígjáték

Egy fiatalembert faképnél hagynak az oltár előtt. Túlzottan gondoskodó édesanyja úgy dönt, hogy csatlakozik hozzá a nászútján, hogy ne vesszen kárba az utazás. több»

0