2022.12.09 19:34 Vali Olvasottság: 137x
0

Elég lett volna 2 évad

Míg az első évadnál azt éreztem, ez egy izgalmas, feszültségkeltő, abbahagyhatatlan sorozat, ezt az élményt szép lassan elvették. Az első évad szuper volt, a fordulataival, az izgalmával. A második évadnál be kellett volna fejezniük. Ekkorra Gillian Anderson inkább komédiásnak tűnik, mint nyomozónak.

Fiatal fiúkra hajt, de akár nővel is lenne. Állandó kelléke a tűsarkú és a belőtt haj, ami legfőképp erdőben helyszínelve roppant hiteles, illetve az a magabiztosság érzése, miszerint ő bárkit megkaphat. A 3. évad egy bohózat.

Elég lett volna 2 évad

Unalmas, és már-már dühöt gerjeszt a bárgyúságával, miszerint egy sorozatgyilkos tettét beismerve, videókkal, fotókkal alátámasztva, kis idő múlva emlékezetkiesése végett e tettekre nem emlékszik, ezért szinte megkérdőjeleződik, hogy tényleg ő volt e a gyilkos. :D Ápolónő: Maga szerint elkövette ezeket a tetteket? Paul: Nem emlékszem. Miközben ott a videó a szörnyű tettéről. Vicces az is, hogy Rose megtalálásának módjában is inkább azt keresik utólag, hogy mit lehetett volna épp akkor ott másképp tenni, és így kb. a rendőr (aki megmenti Rose életét) lesz pellengérre állítva. Mindeközben senki se foglalkozik Paul feleségével és 2 gyerekével, aztán mikor Sally egy felkiáltást küld, mindenki csodálkozik, hogy jééé, nem is gondoltuk, hogy ennyire megviseli az, hogy a férje egy sorozatgyilkos, és őt kirúgják a munkahelyéről, a gyerekeket meg vegzálják. Hab a tortán, hogy kiderül a korábbi gyilkossága Spectornak, a védőügyvéd pedig kb. még az igazságszolgáltatást akarja besározni, és kb. a gyilkost felmenteni. (Véletlenül találta azt az ollót, amivel kinyírták a férfit, és Spector megfogta és bevágta a vízbe, mert útban volt futásnál, ezért lett rajta az ujjlenyomata. Logikus, nem?) Illetve egy sorozatgyilkost szabadon járható kb. szállodába tesznek, ahol úgy járkál, ahogy ő akar, mintha a Ritzbe lenne. Szóval a 3. évad nagyon gáz. Sajnálom, hogy ez lett belőle. Anderson Scully ügynökként jobb volt. Szívem szerint 2,5 pontot adnék érte, mert az utolsó résszel a 2-es értékelésemet felhozta, mivel azt nem lehet, nagyon jó szívű vagyok, és 3-ast adok.

81 Hajsza  (2013)

dráma | krimi | thriller

Stella Gibson Belfastba érkezik, hogy szakértelmével segítse a nyomzókat egy megoldatlan gyilkossági ügy felderítésében. Az ügy kísértetiesen hasonlít egy korábbi esetre. több»

0