2023.01.16 00:17 fankbringa Olvasottság: 129x
1

Dráma az igazi megtalálásáról

Könnyed sci-fi jellegű film kötelező netflixes drámával és visszafogott történetvezetéssel. A film kidolgozottságra szép, a szereplők szépek és jók, a történet pedig egyszerű, de ahhoz elég, hogy összetartsa az évadot. Hannah Ware a meglepetés a filmben. Szerepe szerint gondterhelten kell néznie 8 epizódon keresztül. Ezt kiválóan csinálja. Néha lehetett volna felszabadultabb, például a szerelmével, de olyankor is rendkívül gondterhelt volt. Sikerült lenyomnia az egész filmet anélkül, hogy akár egy centire is kimozdult volna a filmben. Erre eddig csak a legkeményebb akcióhősök voltak képesek, mint Steven Seagal.

A film alapvetése, hogy DNS alapján párt lehet találni magunknak. Kapásból 3 találatot hoz a kereső a témában, mint elérhető szolgáltatás. Úgy tűnik, van piaca az eljárásnak. Ahogy végül a filmből is kiderül: jópofa ötlet, de teljesen értelmetlen. Sokat lehet vele keresni, mert van körülötte egy hype, de ennyi. Lois Chimimba számomra a film kakukktojása. Angol létére nagyon fura a kiejtése, és a játéka alapján előbb gondolnám számlálóbiztosnak, mint Eric Kofi-Abrefa férjének. Sokat rontott a film élményen. Zoë Tapper volt a stabil, kiszámítható szereplő, aki pont azt hozta, amit kellett neki. Pallavi Sharda pedig nagyon pozitív csalódás volt. Számomra teljesen meggyőző volt az alakítása. Közel sem vártam tőle ennyit. A fényképezéssel és látvánnyal végig elégedett voltam.

Dráma az igazi megtalálásáról

A történet legnagyobb erénye, hogy folyamatosan lekötötte a figyelmem. Nem egy feszes cselekmény, de arra pont elég volt, hogy hátán vigye az egész filmet. Van benne pár elgondolkodtató jelenet, például, hogy meddig mehet el egy cégvezető a cége és saját érdekei képviseletében. És megúszhat-e mindent? Aki szereti a Netflix stílusát, és épp egy kis mesére vágyik, annak ajánlott megtekinteni.

dráma | krimi | sci-fi | thriller

Egy gyors törlet és egy DNS-teszt, hogy megtaláld genetikailag tökéletes párodat. Tíz évvel azután, hogy a tudósok azonosítottak egy gént, amit csak egy emberrel osztunk meg a... több»

1