2023.01.28 23:55 Crystaldeer Olvasottság: <100x
0

Jöhet egy másik

Van ez a Missy lány, aki minden pasi rémálma: rámenős, szabadszájú, levakarhatatlan, vulgáris és emellett még eszelős is. Mondjuk én nem tudtam eldönteni, hogy ki a rosszabb: Missy, vagy pedig Tim kollégája, aki mindenbe beleüti az orrát, mondhatni bármiről tud, amit Tim csinál, mindenhez megszerzi a jelszót. Aztán ott van a Melissa, aki viszont minden pasi álma. Főleg Timé, aki rájön, hogyha rengeteg közös van bennük, biztos ő lehet az igazi. Csakhogy Tim az első randi után véletlenül a másik Melissanak küldi el az smst, akivel szintén volt egy randija, de aki amúgy a háta közepére se kívánna. Aztán a nagy kavarodás közepette már csak a repülőn derül ki, hogy ő megy vele a Hawaiira, a céges buliba. Itt kezdődik az igazi szórakozás.< br />

Persze a történettől ne várjunk túl sok fantáziát, mert eléggé kiszámítható, mi lesz a vége. A poénok sokszor közönségesek, néhol elég bizarr helyzetbe kerülnek a szereplők, máskor meg olyanok, mint valami gumibábuk, hiszen bármely durva balesetet komolyabb sérülés nélkül megúsznak. Mondjuk a cápás jelenet elég jól lett kidolgozva. Azt meg persze ne felejtsük el, hogy egy Adam Sandler családi kézben lévő filmgyártó cég ki másokat szerepeltetne, mint a feleséget, Jackie Sandlert, aki amúgy szerintem – amellett, hogy középszerű színésznő –, elég tehetségtelen énekesnő is. Egy jelenet erejéig szerepet kapott az egyik Sandler-gyerek, és természetesen a legnagyobb Sandler-haver, Rob Schneider se maradhat ki a filmből, aki valamiért mindig valami feltűnő testi hibával jelenik meg ezekben a filmekben. David Spade is már szinte alapszereplője ezeknek a filmeknek, ő is közeli barátja a Sandler-családnak. De voltak jobb filmjei is, erre már hamar rá lehet jönni. Ne feledjük, azért most már közel van a hatvanhoz. A filmben szereplő partnere, Lauren Lapkus és közte több, mint 20 év van. Nem biztos, hogy ez volt a legjobb párosítás.

Jöhet egy másik

Ellenben nem fog csalódást okozni azoknak, akik rajongói a Sandler-gyártású filmeknek. Néha úgy érzem, hogy ezek az alkotások egy bizonyos nézői rétegnek készülnek. Pont annyit ad, amennyit ezektől el lehet várni. Összeségében nem rossz film, de nem is olyan nagy durranás. Egész jó kis vígjáték lehetett volna, ha nem rakják tele annyi hülyeséggel. Egyetlen tanulsága van a filmnek, de ezt csak az tudja meg, aki végig nézi; hogy bizony van, amikor nem az az igazi, aki elsőre annyira tökéletesnek látszik.

romantikus | vígjáték

Tim Morris egy egyedülálló férfi, aki hosszú ideje keresi már a nagy őt. Úgy tűnik, a szerencse rá mosolyog, amikor az interneten keresztül megismerkedik Missyvel, akibe néhány... több»

0