Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
63

A másik Missy (2020)

The Wrong Missy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
tomvétsz   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

Végtelenül bugyuta vígjáték semmitmondó történettel, idegesítő karakterekkel. Zuhan a színvonal a műfajon belül, ennél még a szokásos sablonsztorikat is szívesebben megnézném.

 
ringololol   2020. 05. 10.

Nem ez volt életem legjobb vígjátéka, de az előzetest látva sokkal rosszabbra számítottam. Egyszer meg lehet nézni, bár hullámzó a színvonala. Vannak egész jó jelenetek, aztán kicsit unalomba fullad, de végső soron átlagosan szórakoztató.


 
tony6   2020. 05. 08.

Nagyon kellemes és könnyed kikapcsolódást adott A másik Missy. Családi közös filmezéshez is ideális, bár én szerintem a gyerekeknek ez kevésbé fog majd bejönni.

 
dakod   2020. 05. 07.

Mit is mondhatnék. Már így a szereposztás alapján is egy piszok jó filmre számítottam, nem mintha az egyes színészek valóban kiemelkedőek lennének a szakmájukban, de ettől függetlenül tudtam, hogy mire számítsak tőlük. Ennél többet nem is nyújtott a film, és nem mondom, hogy rossz lett volna, sajnos nem az a kategória, amit újra szeretnék majd nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.