2023.03.26 16:27 Vali Olvasottság: 214x
0

Bullshit a javából

Az első évad is kicsit sokk volt, de a második évad kínzás. Végignéztem (nagyon nehezen), mert kíváncsi voltam, hogy tényleg az az előre megjósolható, nulla kreativitású, nulla fordulatú történet lesz-e, amire egy óvodás is gondol. És tádádám! Persze! A sorozatban mindenki nagyon szép, nagyon sikeres (habár alig dolgozik), és mindenki rettenetesen gazdag. A főszereplő Billie üzenete szerintem mentálisan káros a nézőre, mert kb.

azt üzeni, hogy élj a szexuális vágyadnak. Pont. A gyerekeivel többet van Olga, a szitter, mint ő maga, holott a kisebb nincs egy éves. Mindenen csak nyöszörög, sír, ki van borulva.

Bullshit a javából

Egy dolog az, amiben jól érzi magát, ha szexelhet. Bullshit mondatokat durrogtat, amiknek se füle, se farka, mert azok alapján nem lehet élni. Csapong össze-vissza, maga sem tudja kit vagy mit akar. (Ja, de.) Pár óra alatt beleszeret valakibe (Majid), majd szintén pár nap alatt ki is szeret belőle. Nagy szerelme Brad, akivel jó volt a szex, a róla való fantáziák és emlékek jelennek meg újra és újra. Borzasztó kreatív. A gyerekeivel sokat nem törődik, és többet lehet látni bulikban, partykon csilli-villi ruciban, mint a gyerekeivel. A magyar szinkronhangja is borzasztó, sipákoló, jajgató, szenvedő. A barátnője a pénzért bármit beáldozna, na nemhiába barátnők. Ez is teljesen követendő! Egyedüli szimpatikus a sikeres orvos, Kem, aki van annyira szerelmes, hogy képes áldozatot hozni a nőért. Összességében az üzenete kártékony, a film minden kreativitást mellőző, unalmas és kiszámítható. Természetesen a végén mindenki férjhez megy / megnősül, kb. napokon belül. Hát mi ez, ha nem happy end?!

dráma | romantikus | vígjáték

Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»

0