2023.07.05 06:50 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
1

Teljesen felesleges itt lenni

Legalább Ryan Little a szemrevaló „eyecandyket” belepakolta a filmbe.

Úgymint Samantha (Corri English), Hailey (Sandra McCoy), Candice (Alice Greczyn) és Megan (Lauren McKnight).

Teljesen felesleges itt lenni

A többi?

Lássuk!

De előtte van egy pompás ötletem.

Mit szólnátok, ha azt mondanám nagy hirtelen, hogy hagyjuk itt a fenébe a többieket a házibulin, és inkább menjünk el megnézni a közelben lévő félelmetes „theme ghost parkot”, ugyanis egészen véletlenül van egy kulcsom hozz?.

Benne lennétek ebben a vicces kis mókában?

Hát hogyne, csak így buli a buli.

Arra a furcsa kis „halálisten szoborra pedig ügyet se vessetek ott a nyitott ládában, ki tudja, honnan érkezett ide, de biztos teljesen ártalmatlan…

Vagy teljesen nem.

Szóval az aktuális házibuli unalmasnak tűnik, így hát főszereplőink az éppen nyitás előtt álló Félelmek háza nevű helyre ugranak át, ugyanis az egyikük az elmondása szerint ott dolgozik.

Bár kissé fura, hogy az ott posztoló biztonsági őrt nem találják, ennek ellenére mégis belekezdenek a túrába, ahol a kilenc különféle tematikán át (úgymint kísértetek, szörnyek, félelmetes bohócok, éles kések, totál sötétség stb. stb.) szobáról-szobára haladhatnak.

Mígnem az egyik szereplőnk pontosan olyan módon hal meg, amitől halálosan rettegett.

Talán lehetséges, hogy mindennek köze van a film elején bevágott, ásatás során előkerült fura halálisten-szobornak?

A válasz persze nyilván egyértelmű, és az is előre megjósolható, hogy milyen kaliberű filmet fogunk kapni a másfél órás játékidő alatt.

Harminc év körüli és kicsit sem szimpatikus „tinédzserekért” izgulhatunk, akik a horrorkulisszák alkotta komplexum folyosóin bolyongva próbálnak valahogy túlélni, miközben láthatatlan ellenségek a legkülönfélébb bábukkal (díszletekkel?) törnek az életükre.

Brrrr…

Egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy elsőre hangzik, egyszer azért meg lehet nézni, főleg, ha épp nincs a közelben más, csak mesecsatornák.

Nyilván készültek nála bőven jobb alkotások is, de időtöltésként elmegy.

Egy esős délutánra, ha be is szunyókálsz, pont jó.

Amúgy nem.

Nálam ez 56%, és kettő csillag.

horror | thriller

A város egyik házáról az a hír járja, hogy kísértetek tanyáznak benne. Halloween ünnepe jó alkalom arra, hogy megnyissák az érdeklődők előtt. A megnyitás előtti éjszakán... több»

1