2023.08.11 14:39 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Összefoglalva: ebben az évadban kapunk is, meg nem is. Kapjuk Renee Palmert, elveszítjük Do'orst, és visszakapjuk Lilit, szóval a sok kalandon keresztül még mindig csak annyit tudunk, hogy a taeloni faj nem tud szaporodni, de az életben maradásukhoz szükség van az emberi fajra. Liam és Renee kapcsolata egyre szorosabbá fonódik, és megjelenik Lili is, aki a végére visszatér. Da'an vajon tényleg feláldozza magát a gyermekért? Ez egy jó kérdés, de ezt csak a következő évadban tudjuk meg.

Sandoval nagyon veszélyes dolgot játszik, egyrészt a taeloniaknak dolgozik, lepaktál a Jaridianokkal, és keresi az Ellenállás embereit. Most vagy velük is együtt akar dolgozni, vagy az ellenségei, ez azért annyira nem egyértelmű még. Liam minden részben főszereplő, és menti a menthetőt. Zo'or pedig mindent akar, még az emberi gondolkodást is kipróbálja, csak uralma alá tudja hajtani az emberiséget.

Ebben az évadban voltak jó részek és gyengébbek is. Hullámzó volt ez a 3-4 csillag, és kevés 5 csillagos produkciót kaptunk. Talán most , hogy Lili visszatér, ez változni fog. Összességben erre az évadra megadom a négy csillagot, mert ugyan nem sokat haladtunk előre, de a történetek jók voltak és szórakoztatóak. Persze vannak gyengébb részek, de úgy általánosságban elmondhatjuk, hogy hozza a jó színvonalat, meg tudják tölteni tartalommal. Vannak emberi érzések és elgondolkodtató események is ebben az évadban, pl. a mesterséges intelligencia, vagy ahogy épp megmutatják, hogyan reagálnak az emberek egyes szituációkra. Talán azt is gondolhatjuk, hogy a földönkívüliekre készít fel tudatosan ez a sorozat az elménkben megmaradt részek kapcsán. Remélem, a negyedik évadot is hasonló izgalmas tartalommal töltik majd meg. Én ajánlani tudom, szerintem kikapcsolódásnak remek sorozat, de persze mindenkinek más az ízlése. Üdv: Yosi

2