2024.01.15 20:11 fankbringa Olvasottság: 527x
1

Egyszer fejtős

Ezt a filmet azért választottam, mert 13+-os, és nem vérben, káromkodásban tocsogós érzékrongáló divatrakás. Jól választottam. Nézhető, szórakoztató, kellemes vasalós film. Van benne rejtély, van benne menő arc, és van benne történet. Pontosan tudtam, hogy nem egy irodalom dolgozathoz készülök, hanem elalváshoz. A várakozásaimat beteljesítette.

Kevin Hart magához képest visszafogott. Nagyon jól játszott, nem volt rettenetesen idegesítő, de pont annyira érzelmes és változatos volt, amennyire kellett. Oké, lehetett volna jobban, de így is nagyon más volt, mint lenni szokott. Gugu Mbatha-Raw nagyon csinos, és nem irritáló a viselkedése. Rendőrnek nem volt valami hihető, de gazdag feleségnek igen. Jó választás. Jean Reno viszont pocsék volt. Nagyon nem illett a szerephez. Martina Avogadriról nem tudtam eldönteni, hogy szimplán rossz színész, vagy valójában statiszta, akit rendes szereplőként hoz a lista. Ez rejtély marad.

Egyszer fejtős

A történet nagyon egyszerű. Ocean's Eleven stílusában, James Bond komolyságával 5 profi összeáll, hogy gyakorolják a szakmájukat. A történet hihetősége minimális, ezért sem az Oceant, sem a 007-est nem éri utol. Mondjuk úgy, hogy nézzük el az apróbb, nagyobb és hatalmas bakikat a történetben. Oké, még így is marad valami. Végül is a mennyiség és a határidő a lényeg, nem a mélység. Ha sikerült könnyíteni a fókuszon, akkor már csak a hangerőt kell beállítani, hogy mindig halljuk a fontos beszélgetéseket, és indulhat a tolvajos road movie.

Vannak benne szép európai városok. Idegenforgalmi tájékoztató filmnek is jók a bevágások. Ragadjuk meg benne az értékeket, a többi úgyis kihullik magától.

Unaloműzőnek kiváló, randi filmnek kiváló, maradandó élménynek ott a barátnőd.

akció | krimi | vígjáték

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

1