2024.04.02 17:30 Rudikuss Olvasottság: 837x
4

Kínai hősi videójáték eposz

A kínai és dél-koreai sci-fikről soha nem lehet tudni, hogy egy videójáték megfilmesítése, vagy egy film videójátékosítása. (Az amerikaiak csak a pénzt adták, az író, a forgatókönyvíró és az egyik rendező is kínai, úgyhogy ehte kínai a film, és nem amerikai!!!) Gondolom, a tizenéves videójátékosok őrjöngenek ezért a filmért, én a 3. rész után képtelen voltam folytatni. Nem érdekelnek a videójátékok, és egyet sem fogok vásárolni! A másik: nem hiszem, hogy a kínaiak saját maguk ellenségei, és azt reklámozzák, hogy népük azért annyira rendkívül ostoba, mert a fizika, kémia, asztrofizika és egyéb tudományos tételek helyett párt ideológiát használnak, és ezt tanítják mindenkinek!!! A bomba csak azért robban fel, mert a kommunista párt vezérének akaratával a nép akaratát szimbolizálva úgy akarja!!! És a Nap körül csak azért kering a Föld, mert Kína hős népe így akarja, és az ufók is csak kizárólag kínaiakkal fogják felvenni a kapcsolatot, mert Kína lesz az egész Galaxis ura és irányítója, ők a legszebbek, a legokosabbak, a legnagyobb hősök, minden filmjükben ez kerül előbb-utóbb előtérbe, és a nagy hősi kínai eposz megszületik...

Látjuk, ahogy kínai tudósokat küldenek a jelképes „Gulagra”, átnevelőtáborokba, mert az imperialista kapitalista tudósok tanait igaznak tartották... csak a legbelső párt kör emberei gondolkodhatnak úgy, mint egy valódi tudós. De mindezek ellenére az ufók mégis velük veszik fel a kapcsolatot. Azt senki nem kérdőjelezi meg, hogy egy fiatal kínai tudós nőci 7 milliárd ember helyett úgy döntött, hogy idehívja az ufókat, mert önző módon szerinte a világ összes lakosa képtelen a fölmerülő gondokkal megbirkózni, amiért már önmagában halált érdemelne.

Kínai hősi videójáték eposz

400 év alatt érnek ide, addig tönkreteszik a mi tudományos életünket, hamis mérésekkel és felfedezésekkel, megfigyelésekkel. De 400 év alatt 28-szor véget vethetnek az egész földi életnek, akár egy világméretű atomháborúval, akár környezetszennyezéssel!!! És akkor ráfáztak! És mindezeknek semmi köze a tudományhoz, úgyhogy tehetnek, amit akarnak, semmit nem ér, semmit nem számít, tökre hasztalan! Olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája, erre nem lehet alapozni egy egész faj továbbélési lehetőségeit 400 év utazás után!!!

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

4