Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5341

zenés

Netflix

Hat ember minden tehetségét beveti, hogy énektudásukkal elnyerjék a 30 000 eurós díjat. több»

Túlsúlyos kedvencek
#5342

dokumentum

Becslések szerint az Egyesült Államokban a családoknál tartott kutyák és macskák fele túlsúlyos vagy elhízott, ez pedig egészségügyi problémákhoz vezethet, és évekkel... több»

A Karom-hegy macskái
#5343

dokumentum

Ismerkedjen meg a külvárosi macskák életével! Új sorozatunkban láthat gyilkosságot, baleseteket és mindenféle incidenseket, amelyek bár udvarjainkban, kertjeinkben történnek, sokszor... több»

#5344

Netflix

Mit ér egy katasztrófa túlélése, ha nem szórakoztatót? Nevess a BattleBox csapatával, akik rendhagyó módon készülnek fel a legrosszabb eshetőségekre. több»

#5345

fantasy | misztikus | vígjáték

Netflix

Voldzsu a Csoszon-korban született gy sámánnő lányaként. Különleges képessége, hogy be tud férkőzni az emberek álmaiba, ott segít nekik megoldani a gondjaikat. Híre eljut a... több»

#5346

Netflix

Egy elképsztő showműsor fiatal párokról, akik képesek minden akadályt legyőzni, hogy megvalósíthassák álomesküvőjüket, mindebben pedig három szakember is a segítségükre lesz.

A királyi család: Az elveszett levelek
#5347

dokumentum

Ez az első fiatal Windsorok története; a királyi család korábban soha nem látott levelei tárják fel rejtett történetüket a 20-as, 30-as és 40-es évek társadalmi és politikai... több»

Rachel Khoo konyhája: London
#5348

családi

Rachel Khoo ezúttal londoni gasztro-túrára indul. Hagyományos és új kulináris trendek, a brit konyha sajátosságai, újdonságai és nem egyszer meglepően ízes kalandjai hívogatják a... több»

Szereplők: Rachel Khoo

Az elveszett bizonyíték
#5349

dokumentum

Nézzék “Az elveszett bizonyíték” sorozatot, és idézzék fel az európai és a csendes-óceáni emlékezetes csatákat, valamint az ezeket megelőző napokat és heteket a helyszínen... több»

Rendező: Jobim Sampson

Extrém fukarság
#5350

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A takarékosság jó dolog, de még abból is megárt a sok. Olyan embereket mutatunk be, akik elképesztő dolgokra képesek, csak hogy megspóroljanak pár fillért. több»

Pear Harbor: az igazság
#5351

dokumentum

Az izgalmas kétrészes sorozat a Pearl Harbor elleni 1941-es pusztító támadás után felmerülő botrányokat és bűnbakokat vizsgálja meg. több»

#5352

dokumentum

Netflix

Lebilincselő sorozat Zac Efron utazásairól, amely során megismeri önmagát és persze a világot is. több»

Szereplők: Zac Efron, Darin Olien

Az ilyen ismeretterjesztő dokukkal általában az szokott a baj lenni, hogy csak felületesen érintenek bizonyos témákat, és ez ebben az esetben sincs igazán másképp, de abból a szempontból rendben van a dolog, hogy sok és igen fontos, nagyon is aktuális témára hívja fel a figyelmet,... több»
Rituálék szerte a világban
#5353

dokumentum

Hihetetlen szertartások a születés, a házasság és a halál alkalmából. Az Amazonas térségében a Kayapo család rituálékat végez, hogy megvédjen egy kisbabát őseink szellemeitől.... több»

Rendező: Rob Sullivan

Olasz városok, olasz ízek
#5354

dokumentum | kaland | vígjáték

Gino D’Acampo mesterszakács szülőhazájában, Olaszországban kalandozik. Miközben bejárja az ország egyes tájait, elmeséli, miért is olyan különleges számára az adott hely,... több»

Rendező: Jules Whomsley

Szereplők: Gino D'Acampo

#5355

dráma

HBO Max

Beartown csak az ott élők számára jelent bármit is, a várost évek óta a teljes feledés homálya veszélyezteti. Van azonban valami, ami bizakodással tölti el a helyieket, és tovább... több»

Már az elején olyan izgalmasan és gyanúsan feszült a légkör, hogy szinte felüdülést jelent, amikor megtörténik, aminek meg kell - aztán még mélyebbre ránt. Aki rossz passzban van, az inkább ne nézze meg, mert tényleg elég nagy súlya van.
A legvadabb Európa
#5356

dokumentum

Észak-Európa nagy részét az év legnagyobb részében hó és jég borítja. Ez a bolygó legszívósabb teremtményeinek otthona. A világ legnagyobb ragadozójától, a jegesmedvétől... több»

Rendező: Colin Collis, Sarah Titcombe

Szereplők: Paul McGann

Gluténmentes konyha
#5357

Legyünk akár cölikáliásak, gluténérzékenyek, vagy ha csak próbálunk változtatni étrendünkön, a gluténmentes ételek iránti kereslet napjainkra az egekbe szökött. Szerencsére a... több»

Rendező: Leigh Redlich

#5358

vígjáték

Egy kiscsalád mindennapjai egy kissé nehézkessé válnak, miután a nagyi is beköltözik hozzájuk. több»

#5359

kaland

Amazon Prime Video

A túlélőverseny résztvevőire a világ minden táján küzdelmes feladatok várnak. több»

Szereplők: Bear Grylls

#5360

dokumentum

A sorozat kendőzetlenül mutatja be Amy Schumer terhességének legnehezebb pillanatait, melyek egybeestek a felkészüléssel egy stand-up különlegességre. több»