Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5361

Netflix

A legendás német tévés személyiség, Frank Elstner leköszönő műsorában elmélyült beszélgetéseket folytat olyan sztárokkal, mint  Daniel Brühl vagy épp Lena... több»

#5362

87 Gyógyító szerelem  (2020)

(4) (2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Mun Gangthe ápolóként dolgozik egy pszichiátriai intézetben, minden évben máshol. Minden tavasszal költözni kényszerül autista bátyjával, aki retteg a pillangóktól, így tavasszal... több»

Nekem (abszolúte élve elfogultságommal) bejött ez a sorozat. Egy sérült lány, egy sérült férfi, egy autista férfi és egy elmegyógyintézet. (Talán azért is tetszik az a történet, mert problémás gyermekekkel foglalkoznom? Nem tudom. Néha nehéz eldöntenem, hogy hol kezdődik az... több»
#5363

dokumentum

Disney+

Bill Farmer az USA-ban dolgozó kutyákat mutatja be, miközben a nézőket is a felelős állattartásra neveli.

Szereplők: Bill Farmer, Andy Sandoval

A Habsburg család kertjei
#5364

dokumentum

Ausztria legszebb kertjei a Habsburgokhoz köthetők. A kétrészes sorozat első epizódja a bécsi parkokat veszi sorra Schönbrunntól a Belvederén át az első közkertekig. több»

Szabadulj ki vagy meghalsz!
#5365

dokumentum

Dean Gunnarsont a világ legbátrabb szabadulóművészeként tartják számon, aki világszerte halált megvető mutatványokkal szórakoztatja a közönséget. Hogyan csinálja? több»

Justine keleti finomságai
#5366

dokumentum

A gyönyörű, régi épületek és a modern luxusszállodák között Justine Schofield felfedezi a makaói gasztronómia sokszínűségét, a hagyományos portugál és kínai ételektől kezdve... több»

#5367

68 Szóbeszéd  (2020)

(4)

misztikus | thriller

Netflix

A történet középpontjában egy család áll, mely tagjainak szembe kell nézniük a családfő, Hassan halálának következményeivel. A férfi rejtélyes múltja napokkal azelőtt kerül a... több»

Már csak azért is érdemes megnézni, mert egy a kívülállók elől eddig elzárt világot mutat be. Szaúd-Arábiával kapcsolatban többnyire maximum a sztereotípiákig jutunk, itt azonban egy egészen modern világot látunk, és egészen szövevényes történet bontakozik ki. A karakterek... több»
Kastélyból álomotthon
#5368

valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Angel Adoree és Dick Strawbridge megtalálják álmaik otthonát egy francia kisvárosban. A XIX. században épült kastély azonban igen lelakott és romos, így rengeteg munka vár még rájuk... több»

Nagyon tetszik ez a szorozat! Életszerű,szerethető ,kedvesek a szereplők és rengeteg inspirációt kap tőle az ember! Alig várom a folytatást nap mint nap! Remélem sok részt élvezhetünk még belőle!
Hazudj vagy szeress!
#5369

valóságshow

Hat pár száll szembe egymással, hogy bebizonyítsák, övék a legjobb kapcsolat. De nem tudják, hogy hazugok is rejtőznek köztük, akik nincsenek is párkapcsolatban. Senki sem tudja, ki... több»

Aranyláz Alaszkában − Legendák
#5370

dokumentum

Eddig még nem látott felvételek segítségével követhetjük nyomon, ahogy Parker 15 éves fiúból érett fiatalemberré és a Klondike egyik meghatározó szereplőjévé válik. több»

#5371

88 Végtelen vonat  (2019)

(1)

akció | animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

HBO Max

Különféle emberek egy titokzatos vonat feldélzetén találják magukat, ami végtelen számú kocsiból áll. Minden kocsi egy különálló univerzum, és meg kell találniuk az otthonukat. több»

Minden évad egyre jobb és jobb lett. Igazán lenyűgöző karakterek és univerzum, kiváló animációs stílus a karakterek és a hátterek esetében egyaránt. Nem igazán tudok sokat mondani spoilerek nélkül, úgyhogy nézzétek meg.
#5372

vígjáték

Ritkán látott állatos videók a világ minden tájáról.

Ősi szuperszerkezetek
#5373

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A mélyére hatolunk a mérnöki rejtélyeknek a világ leghíresebb ősi szerkezetei mögött; különböző perspektívákból vizsgáljuk meg őket a műholdas képektől a makró- és... több»

#5374

animáció | dráma | kaland | sci-fi

Netflix

2020-ban Japánt pusztító földrengés sújtja. Egy család megpróbál elmenekülni az országban uralkodó zűrzavar elől, közben azonban számos nem várt problémával találják szemben... több»

Eletem elso anime sorozatja...nagyon tetszett amit lattam...minden van benne fordulat orom banat...nem bantam meg hogy vegig neztem
Egy nap a Föld életéből
#5375

dokumentum

Reggelente, amint felkelünk és belevágunk az új napba, könnyen azt hihetnénk, hogy a körülöttünk lévő világ nem sokat változott az előző nap óta. Ám ebben tévedünk. Kutatók... több»

Rendező: Matthew Dyas

Óriási szerelők
#5376

dokumentum

Kihívásból ezúttal sincs hiány: a szerelőcsapatok többek közt gumiabroncsokat cserélnek egy Airbus 330-as repülőgépen; megkísérelnek életet lehelni egy cukorgyár elromlott... több»

Rendező: Glenn Wilkinson

Omló falak árnyékában - Magyarok a romániai rendszerváltó forradalomban
#5377

dokumentum

A filmsorozat, a harminc éve lezajlott romániai rendszerváltó események magyar vonatkozásainak felelevenítését, három évtized távlatából történő megítélését mutatja be.... több»

#5378

dokumentum

Disney+

Szakkara ősi nekropoliszában Dr. Ramadan Hussein és társai egy különleges síregyüttes feltárásán dolgoznak. A 30 méter hosszú föld alatti járat végén egy fal állja az útjukat,... több»

Gyilkosságra szerződve
#5379

dokumentum | krimi

Ez a valóságon alapuló bűnügyi sorozat betekintést enged a bérgyilkosságok sötét világába, bemutatva az utóbbi évek legelképesztőbb eseteit. A „megrendelők” olyan emberek,... több»

Sírvadászat Egyiptomban
#5380

dokumentum | történelmi

A színész és műsorvezető Tony Robinson (Időcsapat) hihetetlen sírvadász expedícióra indul Egyiptomba. A Nílus mentén Kairótól Aswanig utazva Tony különféle formájú és méretű,... több»

Rendező: Duncan Singh, Owen Rodd

Szereplők: Tony Robinson