Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Egy nap a Föld életéből
#5441

dokumentum

Reggelente, amint felkelünk és belevágunk az új napba, könnyen azt hihetnénk, hogy a körülöttünk lévő világ nem sokat változott az előző nap óta. Ám ebben tévedünk. Kutatók... több»

Rendező: Matthew Dyas

Óriási szerelők
#5442

dokumentum

Kihívásból ezúttal sincs hiány: a szerelőcsapatok többek közt gumiabroncsokat cserélnek egy Airbus 330-as repülőgépen; megkísérelnek életet lehelni egy cukorgyár elromlott... több»

Rendező: Glenn Wilkinson

Omló falak árnyékában - Magyarok a romániai rendszerváltó forradalomban
#5443

dokumentum

A filmsorozat, a harminc éve lezajlott romániai rendszerváltó események magyar vonatkozásainak felelevenítését, három évtized távlatából történő megítélését mutatja be.... több»

#5444

dokumentum

Disney+

Szakkara ősi nekropoliszában Dr. Ramadan Hussein és társai egy különleges síregyüttes feltárásán dolgoznak. A 30 méter hosszú föld alatti járat végén egy fal állja az útjukat,... több»

Gyilkosságra szerződve
#5445

dokumentum | krimi

Ez a valóságon alapuló bűnügyi sorozat betekintést enged a bérgyilkosságok sötét világába, bemutatva az utóbbi évek legelképesztőbb eseteit. A „megrendelők” olyan emberek,... több»

Sírvadászat Egyiptomban
#5446

dokumentum | történelmi

A színész és műsorvezető Tony Robinson (Időcsapat) hihetetlen sírvadász expedícióra indul Egyiptomba. A Nílus mentén Kairótól Aswanig utazva Tony különféle formájú és méretű,... több»

Rendező: Duncan Singh, Owen Rodd

Szereplők: Tony Robinson

#5447

Netflix

Az ügyességi verseny játékosai egy "lávával" elárasztott szobában mérettetik meg magukat, ahol a talaj érintése "megöli" őket, ezért csak székeken ugrálva, függönyökön csüngve... több»

Rendőrkutyák versenyben
#5448

dokumentum

A K9-es ellenfelek között egy kutya, aki leterített egy szerszámíjas őrültet, egy eb, akire allergiás a kiképzője, és egy igazán ihletett csapat. De ki lesz a négylábú nyertes? több»

Az óceán csodái
#5449

dokumentum

A Csendes-óceán bolygónk leghatalmasabb, mélység tekintetében is világrekorder víztömege, melynek tükrét szigetek és szigetcsoportok ezrei pettyezik. Miként alkalmazkodott az... több»

Megapolisz: A feltárt ókori világ
#5450

dokumentum

Athén, Alexandria, Tikal és Róma: ezek a legendás városok a világ leghíreseb régészeti lelőhelyei közé tartoznak. Hogyan lettek a tanulás és a találékonyság központjai? több»

#5451

83 Az Erdő  (2020)

(13)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Húsz éve a Copeland család sorsa szörnyű eseményekkel fonódott egybe. Egy új fejlemény arra enged következtetni, hogy az egykori gyilkosság-sorozatnak mégis van egy túlélője. Paul... több»

Ez valami zsenialis alkotas...ugy vonzotta a tekintettemet hogy az csak na az elejetol a vegeig...nagyon rendben volt az egesz sorozat
Jujutsu Kaisen
#5452

animáció

Egy fiú lenyeli az elátkozott talizmánt, egy démon ujját, hogy megtörje a Japánt évek óta sújtó átkot. A teste a démon birtokába kerül, de továbbra is képes saját maga... több»

#5453

dokumentum

Netflix

Három szakács káprázatos, az utolsó négyzetcentiméterig környezetben versenyez a legistenibb lakomának járó címért. A zsűriben tagjai:  Carla Hall, Niklas Ekstedt és Heston... több»

#5454

96 Hallasz engem?  (2018)

(4)

dráma | vígjáték

Netflix

A Hallasz engem? egy drámai vígjáték, melyből megismerhetjük a három mélyszegénységben élő barátnő, Ada, Fabiola és Carolanne cseppet sem hétköznapi élét. A sorozat... több»

Szomorú a történet, mégis van benne valami megkapó, ahogy a rendező filmre vitte. Több ilyen sorozatra lenne szükség, mert segít felnyitni a szemünket, az emberek hajlamosak úgy tenni, mintha a problémák, melyekkel nem szembesülünk naponta, nem is léteznének.
A '90-es évek: A leghalálosabb évtized
#5455

krimi

Amikor Doris Angletont lelövik az otthonában, a rendőrök úgy vélik, hogy a gyilkosság férje fogadóirodájához kapcsolódik. Az asszonynak azonban megvoltak a maga titkai... több»

Rejtélyes bolygó (Rejtelmes bolygónk a Föld)
#5456

dokumentum

Bolygónk még mindig sok rejtélyt rejt; elképesztő utazások sorára indulunk a vadonba - kontinenseken át és évezredeken keresztül - hogy felfedjük a természeti világ legnagyobb... több»

#5457

dokumentum

Disney+

Afrika az extremitások kontinense, kíméletlen sivatagokkal, aktív vulkánokkal, látványos tavakkal és folyókkal. A gyakran barátságtalan körülmények között az állatvilág... több»

2019 MTv Movie & Tv Awards díjátadó
#5458

zenés

Az MTV Movie & TV Awards díjátadóján a film- és televízió szakma legjobbjai együtt ünneplik a popkultúra ezévi legjobb produkcióit - a házigazda Zachary Levi a "Shazam!" sztárja,... több»

The Hills: New Beginnings
#5459

A legendás baráti társaság hosszú évek után visszatér. Új kihívásokkal, régi ellenségeskedésekkel és románcokkal kell megküzdjenek, miközben kiderül, hogy a múlt nem biztos,... több»

VIII. Henrik: Férfi, uralkodó, szörnyeteg
#5460

dokumentum

A pazar háromrészes dráma-dokumentumfilmsorozat korábban nem látott módon mutatja be Henriket, összehozva egy csapat neves Tudor-szakértőt, hogy megvizsgálják az igazi embert a mítosz... több»