Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#5482

animáció | családi | vígjáték

Zenés sorozat, ami segít felfedezni a világot magunk körül, és új dolgok kipróbálására sarkall, elfogadásra és optimizmusra inspirál. több»

Fókuszban Ács József
#5483

sportfilm

A két horgász egy hosszabb szervezés után indult el Romániába, Hargita megyébe, hogy az ottani vizeket felkutatva szép élményekkel gazdagodjon. Székelykeresztúr mellett a Rugonfalvi... több»

Gyilkos gépek
#5484

dokumentum

Legyenek egyszerűek, vagy a tudomány vívmányai, a fegyverek mindig a műszaki fejlődés élvonalába tartoztak, és nem csak a háborúk kimenetelére voltak hatással. több»

Dühöngő elemek
#5485

dokumentum

Az időjárás mindig fontos szerepet játszott az emberiség életében – az utóbbi években csak annyi változott, hogy immár meg is tudjuk örökíteni ezeket a hihetetlen meteorológiai... több»

#5486

80 Harcos apáca  (2020)

(5) (1)

akció | dráma | fantasy

Netflix

Egy fiatal nő egy furcsa, isteni eredetű ereklye okán belekeveredik a Pokol és a Menny hatalmainak pusztító harcába... több»

Az eleje nehezen indul, aztán kellemes, fordulatos lesz, majd a második évad végére káoszba fullad, és az, hogy a 3. évad sosem készül el, azt jelenti, hogy nem kell majd a fejünket fogni a melléfogások miatt. A sorozat olyan, mintha egy szerepjátékos történet elevenedne meg egy... több»
#5487

75 Bűbáj tábor  (2018)

(3)

animáció | családi | fantasy | kaland | rövidfilm | vígjáték

Két jóbarát utazása egy varázslatos táborba, ahol semmi sem az, aminek látszik. több»

Nem számítottam sok jóra, de örülök, hogy tévedtem. Szórakoztató és kreatív mese, amit egyáltalán nem gondoltam volna a reklámok és trailerek alapján. Rossz marketing de nagyon jó végeredmény.
60 in 6
#5488

NA 60 in 6  (2020)

rövidfilm

A Quibi egyedülálló módon próbálja megszólítani nézőit, hetente jelentkező, 6-10 perces történeteik kifejezetten a mobiljukon filmezők igényeire szabva készülnek.   több»

A kikötő
#5489

NA A kikötő  (2018)

dokumentum

A gdyniai kikötő Lengyelország harmadik legnagyobb kikötője, ahol évente csaknem 21 millió átrakodott áru fordul meg. A munkások többszáz-tonnás hajók és gépek között dolgoznak... több»

Az új vadon
#5490

dokumentum

Ez a lenyűgöző sorozat, amely Európa egyik legdinamikusabban változó, legtermékenyebb mocsárvilágának nyers szépségét mutatja be, az első olyan a dokumentumfilmek közül, mely... több»

#5491

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Újra láthatjuk az eredeti sorozat legemlékezetesebb párjait, akik most házasságuk következő fejezetével néznek szembe. több»

Ördög a részletekben
#5492

krimi

Az érdekfeszítő sorozat a gyilkosságok áldozataink utolsó napjára és a gyilkosság helyszínén maradt apró részletekre összpontosít, amelyek elvezetik a nyomozókat a gyilkoshoz. A... több»

Virtuózok 2017
#5493

zenés

Ma estétől újraélhetjük Magyarország egyetlen komolyzenei tehetségkutató műsorának,a Virtuózoknak 2017-es évadát. Nemcsak Magyarországról, hanem Európa számos más országából... több»

#5494

családi | dokumentum

Disney+

Csatlakozz a házigazdákhoz, Charlie és Kirby Engelmanhoz, akik a tudományt szerető testvérekkel együtt fedezik fel a világunk működésének szórakoztató és kíváncsi módjait. Az... több»

Elátkozott házak
#5495

dokumentum | dráma | horror | krimi | misztikus

Az “Elátkozott házak” vadiúj sorozatában legendás házak baljós történetét ismerhetjük meg. A falak között borzalmas bűntények sorát követték el. Véres öldökléshez vezető... több»

Antonio Diaz – a pop illuzionista
#5496

Antonio Diaz, a spanyol országos bűvészverseny nyertese tehetsége és trükkjei segítségével szeretné megvalósítani álmát, hogy találkozzon az egyik... több»

Lindsay Lohan, a parti-góré
#5497

Az egész ház megdöbben, amikor Lindsay hazaküldi az egyik nagykövetet. A többiek elkezdenek aggódni a saját sorsuk miatt. több»

Operatőrmesék
#5498

dokumentum

Az operatőrök többnyire a kamerák mögött vannak, sosem látjuk őket. Ennek ellenére rengeteg kalandos dolog történik velük forgatásaik során – sorozatunkban megosztják velünk... több»

Rendező: Kremsier Edit

Klasszikus olasz konyha
#5499

Walesi–olasz konyhai idegenvezetőnk olyan eredeti, könnyű receptekkel ismertet meg minket, amelyek alapfogásait olasz nagyszüleitől leste el. Ugyanakkor saját modern stílusa is áthatja... több»

Darwin nyomában
#5500

dokumentum

Juhász Árpád útifilmje Új-Zéland növény- és állatvilágát, a csodálatos gleccserek és vulkánok földjét mutatja be. több»