Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Charlotte-i gyilkosságok
#5741

dokumentum

Amikor a tizenéves Harmahn Smith nem érkezik haza időben, szülei a rendőrség segítségét kérik. Megtalálják az autóját és a holttestét... mi történt a 18 éves fiúval?  több»

Amishok Los Angelesben
#5742

dokumentum

Sorozatunk második évadjában amis fiatalok egy újabb csoportja mond búcsút a régi hagyományoknak, hogy a ragyogás fővárosában belekóstoljon a nagyvilági életbe. A műsor előbb... több»

Vad Hawaii
#5743

dokumentum

Hawaii szigetei hétmillió évvel ezelőtt élettelen, holdbéli tájakat idéző vulkáni kúpokként emelkedtek ki az óceán vizéből – ma viszont valóságos élettől vibráló... több»

IHR kalandok
#5744

dokumentum

Norvégia egyike azon országoknak, ahol az emberek nemcsak szeretik a halakat, de szó szerint együtt is élnek velük. A horgászatnak és a halászatnak is évszázados hagyományai vannak... több»

24 órás horgászkihívás
#5745

sportfilm

Matt épp egy víztározó felé tart, mely nagyméretű ragadozó halairól híres. A kihívás teljesítéséhez azonban élete halát kell megfognia, és minderre csak 24 óra áll... több»

A hadviselés top 10-es listája
#5746

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Ez a hadviselés története a modern korban; a legendás Spitfire-től a második iraki konfliktus lopakodó bombázóiig, minden epizód bemutat 10 történetet a 20. és 21. század... több»

Hitler világa: a háború utáni terv
#5747

dokumentum

Hitler azt gondolta, világuralomra törhet, és részletes terveket dolgozott ki. Az újságíró Guy Walters megmutatja, hogyan nézett volna ki a világ, ha Hitlert és a náci rendszert nem... több»

Hej, Páva 2020
#5748

A Fölszállott a páva hetedik évada ismét a gyermekekről szólt. De vajon ki segíti a felnövekvő generációt abban, hogy megismerjék a magyar népzenei és néptáncos... több»

Susan Powell rejtélyes eltűnése
#5749

dráma | krimi

Amikor Susan Powell 2009-ben eltűnt utahi otthonából, férjére terelődött a gyanú, aki 2012-ben megölte magát és két fiát. Susan eltűnésének esete megoldatlan maradt. több»

#5750

családi | vígjáték

Disney+

A Just Roll With It sorozat az improvizációs komédia és a tradicionális családi szituációs komédia ötvözete. A forgatás során résztvevő közönség szavazással döntött a... több»

#5751

89 Tigrisvilág  (2020)

(4)

dokumentum | életrajzi | krimi

Netflix

Joe Exotic akár egy átlagos countryénekes is lehetne, nem mindennapi szenvedélye miatt azonban csodabogárnak számít. Imádja a fegyvereket, kissé féktelen, ráadásul több nagymacskája... több»

Hidegrázós! Nem is dokumentumfilmnek nevezném, sokkal inkább hasonlít egy brutális valóságshow-ra, aminek nincsenek pozitív szereplői, mégis érdekes, és képes a képernyő elé szegezni. Hihetetlen, hogy valakinek egyáltalán eszébe jutott sorozatot csinálni a sztoriból, de le a... több»
Állatijó expedíció
#5752

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Coyote az óriás aligátorteknős nyomait keresi Texasban. Be szeretné bizonyítani, hogy ez a teknős a maga nemében a legnagyobb a világon. több»

Monty Don: Japán édenkertek
#5753

dokumentum

Monty Don a kertészkedésben való jártasságával és az iránta érzett szenvedélyével felfegyverkezve bejárja Japánt, hogy felfedezze az ország legszebb kertjeit. Megvizsgálja, hogy a... több»

Szereplők: Monty Don

A mesés kelet kertjei
#5754

dokumentum

Monty most azzal a céllal indul útnak, hogy utánajárjon, milyen sajátos hatást gyakorol a kerttervezésre egy merőben különböző kultúra és éghajlat. Ebben a kétrészes sorozatban... több»

Furgonnal a halálba
#5755

dokumentum

Meredith Emerson az új év elején kutyájával túrázni indult a Georgia állambeli Blood hegyre. Amikor eltűnt, és kutyáját 60 mérföldre onnan találták meg, lázas keresés indult utána. több»

#5756

dokumentum

Disney+

Dél-Amerikában kevés ország rendelkezik ilyen kontrasztokkal és változatossággal. Az olyan változatos élőhelyek, mint Patagónia kopár sztyeppéi, az Andok magasan emelkedő hósapkái,... több»

Rendező: Poppy Riddle

MTv fesztivál péntek
#5757

zenés

Jack Saunders műsorvezető segítségével betekinthetünk a párizsi Lollapalooza Fesztivál legérdekesebb pillanataiba. Fellép a 21 Pilots, MØ, Bad Bunny, az IAM és a Migos. több»

Átprogramozom az agyam
#5758

dokumentum

Az új sorozat megismerteti a nézőket a neuroplaszticitás tudományágával, amely igazolta, hogy megfelelő képzéssel mindenki okosabb lehet, növelheti a memóriakapacitását, és... több»

River Cottage – Hugh mesterkurzusa
#5759

dokumentum

A River Cottage sorozat különkiadásaiban három-három híresség szerepel, akik ezúttal a színpadot a konyhára, a cipőt pedig gumicsizmára cserélik, és csatlakoznak Hugh... több»

A Cseh-erdő – Vadon Európa közepén
#5760

dokumentum

A Csehország, Ausztria és Németország hármas határán elterülő Cseh-erdő valódi kuriózum Európában és a világon. Nemcsak az élővilága egyedülálló, hanem a benne élő emberek... több»