Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Hidegvérűek
#6001

A csapat egy cirkuszi témájú terráriumot hoz létre a szakállasagámának, Nash-nek. Jason segít Gregnek egy meglepetésparti szervezésében, és javasolja, hogy hozza el a tarantuláját. több»

Mindennapok tudománya
#6002

Elgondolkozott már azon, hogy vajon az 5 másodperces szabálynak van-e létjogosultsága? Miért olyan nehéz lecsapni a legyet? Vagy hogy valóban az ösztöneinkre hallgatunk? Tudósokból... több»

Európai kulthelyek
#6003

dokumentum

Bukarest, Románia gyakran alábecsült és elfeledett fővárosa igen mozgalmas és érdekes történelmet tudhat magáénak. Volt, hogy Párizs sármját látták benne, majd Béccsel és... több»

Az első köztársaság
#6004

családi | történelmi

Az I. világháború 100. évfordulójára készült egy történelmi tévéfilmsorozat az Első Független Csehszlovák Köztársaságról - 1918-tól 1945-ig. Az első évad 1922-ig tart, egy... több»

#6005

dokumentum | krimi

Netflix

Fan Schneider, egy kisvárosi gyógyszerész 1999-ben egy kábítószer üggyel kapcsolatos lövöldözős során elveszíti a fiát. Hónapokkal később megdöbbenve tapasztalja, hogy rengeteg... több»

#6006

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat azt mutatja be, hogyan változott az afroamerikai színészek helyzete az évtizedek során. több»

Bitz és Bob
#6007

animáció

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Bitz, a fiatal lány kisöccsével, Bobbal imád barkácsolni. Játékaikkal, Purllel, Bevellel, Zippel és Poppal különböző fantasztikus kalandokban vesznek részt. Barkácsfalván pedig... több»

A szörnnyel szemben
#6008

dokumentum

Egy kis szigeten, nem messze Mianmar partjaitól Andrew és Brian a rejtélyes Ramree-szigeti mészárlás nyomait kutatja, melynek során több ezer japán katonával végeztek emberevő... több»

Vad Észak: A túlélés mesterei
#6009

dokumentum

A gyönyörű sorozat Skandinávia vadregényes tájait mutatja be madártávlatból a norvég fjordoktól az örökzöld tajgáig és a fagyos tundráig. A látványos felvételeken az őszi... több»

Törbigék Los Angelesben
#6010

A sorozat 2014. május 27-én debütált az Egyesült Államokban, hatalmas sikerrel. Betekintést nyerhetünk általa a kaliforniai Los Angelesben élő törpe növésű barátnők életébe,... több»

#6011

80 Az elégtétel  (2020)

(5)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Kittyben, Margotban, Bree-ben és Oliviában látszólag semmi közös nincs, van azonban egy szenvedélyük, ami összeköti őket: az igazságtlanság felfedése.  több»

Egy egészen jó, fordulatokban bővelkedő sorozat, amit nagyon gyorsan végig lehet nézni. A története sem lerágott csont, a szereplők többsége viszont annál inkább sablonos és sokszor felszínes. Ugyanakkor tetszett, hogy az utolsó pillanatig titokban maradt a gyilkos személy... több»
Okosabb vagy, mint a kiskedvenced?
#6012

dokumentum

Vajon tényleg az ember a legintelligensebb faj a Földön? Számos állatot összehasonlítunk az emberekkel, hogy megtudjuk, így van-e. több»

Sütimester – A visszatérés
#6013

valóságshow

A Sütimester Nagy-Britannia legjobb amatőr cukrászainak versenye, ahol 10 jelentkező méri össze tudását. Lehet idős vagy fiatal, férfi vagy nő, itt csak az számít, hogy ki készíti a... több»

A véget nem érő éjszaka
#6014

krimi

Egy fiatal nő eltűnik az Overland Park bevásárlóközpontjából. Az áruházi kamerák felvételei elárulják, hogy emberrablás történt. Napok múlva találják meg a holttestét az... több»

Szereplők: Justin Titus

NASA: Lezáratlan akták
#6015

dokumentum

Lehet-e élet a Földön kívül? Az ufójelenségeket bemutató rendkívüli NASA-felvételek mellett úttörő jelentőségű interjúkat láthatunk űrhajósokkal és tudósokkal. több»

Bibliakutatók
#6016

dokumentum

A sorozat elmeséli az elhivatott férfiaknak és nőknek a rendkívüli történeteit, akik beutazták Egyiptomot a 19. században és a 20.század elején, hogy feltárják a legkorábbi... több»

Az ördög hangja
#6017

krimi

A hangfelvételek fontos szerepet játszhatnak néhány rejtélyes bűncselekmény megoldásában. A sorozatban eredeti hangfelvételeket hallhatunk – telefonhívásokat,... több»

Rendező: Ben Reid

Szereplők: Karin Howard, Paula Tiso

Kisállatok rejtélyes világa
#6018

dokumentum

Földünkön a legnagyobb figyelmet a nagy testű állatok kapják. Pedig legalább ilyen izgalmas és lenyűgöző az apró élőlények világa, akik a fű alatt megbújva, a sivatag homokjában... több»

Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada
#6019

valóságshow

Felismernéd kedvenc sztárod csak a hangja és a mozgása alapján? Magyarország ismert emberei most elrejtik arcukat. Találd ki a két tippelő sztárcsapattal együtt, hogy kik vannak a... több»

Hihetetlen, hogy két konkurens kereskedelmi tévécsatornán ugyanaz a műsor menjen, ugyanabban az időben. Ez olyan mint Stohl András és Sebestyén Balázs labdaelkapós játéka. Annak se volt nagy sikere. Eddig a műsorokban csak a műsorvezető beszélt, meg maximum a három fős zsűri. Na... több»
Flipped
#6020

72 Flipped  (2020)

vígjáték

A hosszú ideje munkanélküliként tengődő Jann és Melfi élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor a televíziózás befolyásos alakjaivá válnak.