Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#6641

dráma | életrajzi | krimi

Egy elítélt ügyvéddé képezi magát, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát.

Ez egy remek sorozat: börtönös, ügyvédes, tárgyalótermi eseményekkel, hiteles szereplőkkel, kismértékű - de még elviselhető - amerikai szósszal megöntve is érdekes, értékes alkotás. A történet nem fikció, valós elemeket tartalmaz, de nem dokumentumsorozat. Egy elítélt a... több»
Középkori krimik
#6642

dokumentum

Történelmiđleg hűen eljátszott jelenetek keltik életre a múlt leghírherdtebb megoldatlan gyilkosságainak homályos és titokzatos részleteit. több»

Törzsi kiképzőtábor
#6643

valóságshow

Joel Dommett és Nish Kumar külföldre utazik meglátogatni hat szélsőségesen aktív életmódú közösséget. Joel látni szeretné, képes-e a helyiekkel lépést tartani, míg Nisht a... több»

Kiválasztás Anglia
#6644

valóságshow

Korábban a Különleges Erőknél szolgáló katonákból álló elit csapat vet 25 civilt fizikai és pszichológia próbák rendkívüli sorozata alá, melyek mindegyike szerepel a valódi... több»

Havas Dóra: Álmaim cukrászdája
#6645

dokumentum

Havas Dóra süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A... több»

Éhes motorosok vakáción
#6646

dokumentum

Si és Dave egy izgalmas 8000 kilométeres gasztronómiai utazásra indulnak Európán keresztül, melynek során kivételes, kézműves eljárásokat alkalmazó pékekkel és cukrászokkal... több»

Bede Róbert mesterfogásai
#6647

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

„A” bederobi. Több mint 10 éve az egyik meghatározó személyisége a TV Paprikának. Darált recepteket, főzött sztárokkal, fejvadászott szárnyast. Több mint 10 éve ütögeti a... több»

Így etesd a családodat!
#6648

dokumentum

Melyik anyuka nem kérdezte meg már több százszor a családjától, gyerekeitől, hogy mit szeretnétek, mi legyen az ebéd? - és kapta meg feltett kérdésére, a helyzetét egyáltalán nem... több»

Paprika Pékség
#6649

dokumentum

Miért ne lehetne változatos a mindennapi kenyerünk? Hisz lehet akár tönkölyös, diós, rozmaringos vagy éppen kovászolt. És mi lenne, ha nem ragadnánk le a felvágottas kenyérnél? Ha... több»

#6650

kaland | vígjáték

HBO Max

Csatlakozzon Gordon Ramsay brit szupersztárhoz, Gino D'Acampo olasz csődörhöz és Fred Sirieix francia főpincérhez, akik felkerekednek és egy gasztronómiai utazáson vesznek részt. több»

Vásáry Tamás
#6651

zenés

1.rész: A VII. A-dúr szimfóniát (op. 92.) Beethoven 4 tételben komponálta 1811 és 1812 között, amíg a csehországi fürdőhelyen, Teplicén egészségét kúrálta. A zeneművet... több»

Világ a város alatt – Különkiadás
#6652

dokumentum

A világ nagyvárosai sok mindenben hasonlítanak egymásra. Az égig érő épületek, a hatalmas forgalom és a 24 órás nyüzsgés mellett - vagy inkább alatt - van még valami, amiben... több»

Antarktisz
#6653

76 Antarktisz  (2016)

dokumentum | kaland

Disney+

Milyen hatással van a klímaváltozás az Antarktisz gleccsereire és élővilágára? Milyen glaciológiai és biológiai következményei lesznek, ha az ember nem csökkenti drasztikusan az... több»

Rendező: J.J. Kelley

Szereplők: Chris Browning

#6654

73 Ragnarök  (2020)

(6) (18)

akció | dráma | fantasy

Netflix

A meleg telek és az intenzív felhőszakadások egy új Ragnarök eljövetelét vetítik elő egy norvégiai kisvárosban, hacsak nem avatkozik be valaki időben... több»

Jó néha nem amerikai sorozatot bámulni. Még a Nők Lapja is ezt ajánlotta. Picit többet vártam tőle, de összességében tetszett.
Gyilkosság déli módra
#6655

dokumentum | krimi

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

A „Gyilkosság déli módra” klasszikus bűnűgyi történeteket mesél el déli stílusban – balul alakult szerelmi történeteket és gallyra ment üzleti vállalkozásokat. A harmadik... több»

Klímaváltozás, és ami mögötte van
#6656

dokumentum

Mindössze két Celsius foknyira vagyunk egy klímakatasztrófától. Ha ebben az ütemben folytatódik a globális felmelegedés, akkor 40 éven belül elérjük a maradandó környezeti... több»

#6657

dokumentum

Simon Reeve dokumentumsorozatában a globális felmelegedés veszélyeire igyekszik felhívni a figyelmet.

Rendező: Eric McFarland, Chris Mitchell

Szereplők: Simon Reeve

#6658

63 V-Wars – Vérháború  (2019)

(5) (12)

dráma | horror | sci-fi

Netflix

A globális felmelegedés következtében a jégtakarók "fogságából" egy halálos vírus szabadul el. Dr. Luther Swann mindent megtesz, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól. több»

V-Wars, avagy vámpírok törnek ismét világuralomra. Ismerős sztori, hiszen a vámpírokat feldolgozó történetek már a filmforgatás történelmének csaknem kezdete óta közkedveltek. 1922-ben vetítették le az első vámpíros filmet, és attól kezdve már több tucat sorozat és film... több»
#6659

romantikus

Négy fiatal nő 90 napos vízummal utazik az Egyesült Államokba, hogy együtt lehessenek vőlegényeikkel, az idő azonban rohamosabban telik, mint azt gondolták volna. több»

Az elveszett óriások rejtélyei
#6660

dokumentum

A sorozat nyolc óriási őskori állat - és azok mai utódai - evolúciós történetére tekint vissza, és igyekszik megmagyarázni, miért lettek ilyen hatalmasok, és miért tűntek el. több»