Film tartalmak

Négy közönséges házi teknőst, Leonardót, Raphaelót, Michelangelót és Donatellót egy furcsa anyag beszélő, két lábon járó teknősökké változtatja. Ezek ... több»

47 Vad ágyak  (1979)

Egy hercegnő nyakláncát elrabolják, és van négy nő, akik nem azok, akiknek mutatják magukat. Ők négyen mindent bevetnek és megtesznek, hogy megszerezz... több»

46 Pulgasari  (1998)

A feudális Koreában a gonosz király észreveszi, hogy parasztlázadást terveznek az országban. Ellopja az emberektől az összes vasból készült mezőgazdas... több»
Egy feltaláló és családja egy békés szigeten él, és megpróbál pénzt gyűjteni egy Daigoro nevű óriási szörnyeteg táplálására. Eközben egy meteor csapód... több»
Három női nyomozó – Hongkongból, Koreából és Szingapúrból – beépül egy klubba, hogy leleplezzenek egy gyilkost. ... több»
Lu Tiem (Ku Feng) a barátaival látja az egyik újságban, hogy Indiában, a Himalájában egy óriási lábnyomra bukkantak, és úgy döntenek, elindulnak felku... több»
Az óriás szörnyeteg, Raiga visszatér, felemelkedik Atami kikötőjében és megtámadja a várost. A második Kaiju, Ohga hamarosan csatlakozik a káoszhoz, é... több»

47 Death Kappa  (2010)

A kappák a japán folklór szerint vízi koboldok, amelyek szorosan kapcsolódnak az ország egy bizonyos városához. Sajnos a terület egy kutatócsoportnak ... több»

76 A fasiszta  (1961)

1944. Primo Arcovazzi (Ugo Tognazzi), a Brigate Nere (fasiszta szervezet) fanatikus tagja a felelős azért, hogy a rezsim ellenfelét, Prof. George Wils... több»
Amikor egy don, akit meg kellett volna védeniük, meghal, Joe, testőre és Magherito, a testőr barátja a maffia haragja elől menekülnek. ... több»