Film tartalmak

Két testvér története, Vicky (Sanjay Dutt) és Prem Oberoi (Salman Khan), akiknek életét fenekestül felfordítja egy Sapna (Karishma Kapoor) nevű lány. ... több»
A Vikram (Rishi Kapoor) és Sunita (Poonam Dillon) szeretik egymást, de Vikram anyja (Rakhee Gulzar) nem fogadja el a lányt menyének, szegény társadalm... több»
A tehetséges énekes-táncos Chandni életét három nagynénje és halk szavú anyai nagyanyja uralja. Találkozik a nőcsábász Rahullal, és beleszeret. Rahul ... több»

55 Kaashmora  (2016)

Kaashmora (Karthi) fekete mágiát használva megidéz egy ősi hadúrt és annak királynőjét, nem tudva, hogy ezzel saját fejére hoz igazán nagy bajt. Innen... több»

39 Befikre  (2016)

Dharam (Ranveer Singh) Delhiből Párizsba utazik, a munkakeresést nagy kalandnak fogva fel. Útja kezdetén találkozik a vad, szabadszellemű, Franciaorsz... több»
Shiv (Abhishek Bachchan) és Pooja (Karisma Kapoor) egymásba szeretnek, mire Pooja feladja karrierjét és hozzámegy Shivhez, hogy háziasszonnyá váljék. ... több»

69 Guru  (2007)

A falusi tanító fia, Gurukant Desai (Abhishek Bachchan), csalódást okoz apjának folyamatos bukdácsolásával. Amikor felnő, és nem talál magának munkát,... több»
Gordon Ramsay egy kulináris kalandban tesz kísérletet arra Délkelet-Ázsiában, hogy elsajátítsa a világ ezen részének egyedülálló és ízletes ételeinek ... több»

52 Golmaal 3  (2010)

Az első részben hamis dolgozatokat értékesítő diákok, Madhav, Laxman és Lucky ezúttal Goában keresik a bajt, és sikerül is összetűzésbe keveredniük Go... több»
Az összecsapás Sultan és Shahid Khan között Khan kiutasításához vezet Wasseypurból, és ez elindítja a halálos vérbosszúk sorozatát három generáción át... több»