Film tartalmak

78 The Nest  (2020)

Dan és Emily már belefáradtak a sikertelen próbálkozásokba, és szinte feladják a reményt, hogy gyermekük születhessen. Ám amikor Emily találkozik a sz... több»

NA The Cleaner  (2021)

Egy lecsúszott középkorú takarító egyik napról a másikra egy veszélyes bűnügybe keveredik, mikor új kliense hatalmas összegért felbéreli, hogy keresse... több»

NA Dalgliesh  (2021)

A nemrég megözvegyült Dalgliesh nyomozó szabadidejében verseket ír, munka közben pedig nem mindennapi módszerekkel old meg rejtélyes bűnügyeket partne... több»
A Jóbarátokra hajazó spanyol komédia, melyben Dafne és barátai keresik kétségbeesetten a boldogságot Madridban. Az élet ugyanis eddig a barátságon kív... több»
Cora Seaborne özvegyként érkezik a pezsgő viktoriánus Londonból egy látszólag nyugodt essexi falucskába. Még nem is sejti, milyen új kalandok várnak r... több»

83 The Split  (2018)

A Defoe nővérek mind a családi ügyvédi irodában dolgoznak válóperes ügyvédként. A családi egységet azonban igencsak felkavarja, amikor az egyik Defoe ... több»
Pearl Nolan nem szereti az unalmat, viszont szeret segíteni mások problémáinak megoldásában. Így mikor fia kirepül a családi fészekből, elhatározza, h... több»
Látszólag minden tökéletes, ám egy napon szörnyű tragédia rázza meg egy skót kisváros összetartó közösségét. Egy mindenki által kedvelt család bennég ... több»

68 Belgravia  (2020)

1815 júniusában Sophia Trenchard izgatottan készülődik Richmond hercegné nagyszabású báljára Brüsszelben, ahol szerelmével, Edmund Bellasis vikomttal ... több»
Agatha számára a tökéletes élet egyet jelent a sikeres Meghan életével. A két terhes nő véletlen találkozása után, ahogy Agatha Meghan megszállottjává... több»