#10

dráma

Thierry 51 éves. 20 hónapnyi munkanélküliség után végre sikerül állást találnia - biztonsági őr lesz egy áruházban. Mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesítse... több»

#9

78 Farkastotem  (2015)

(6) (1)

dráma | kaland

1967-ben egy fiatal beijingi diákot, Chen Zhent Belső-Mongóliába küldenek, hogy éljen együtt a nomád pásztorokkal. A fiú a fejlett civilizáció és a nomádok ősi ellenségei... több»

#8

68 Hétköznapi titkaink  (2015)

(2) (5)

dráma

Egy hamarosan megrendezésre kerülő fotókiállítás, mely a három éve elhunyt Isabelle Reednek állít emléket összehozza a családot. Bár nem lelkesedik az ötletért, hogy... több»

#6

73 Hurok  (2016)

(36) (19)

krimi | sci-fi | thriller

Filmio

A Hurok című thrillerben Ádám illegális gyógyszerkészítmények külföldre történő csempészéséből él. Az utolsó szállítmány azonban más lesz, mint az előzőek, ugyanis... több»

#5

78 A törzs  (2014)

dráma | krimi

Netflix

Egy siker tinédzser beiratkozik egy speciális iskolába, ahol a 'túlélés' érdekében csatlakozik egy vad társasághoz, mely csak úgy hívja magát, a 'törzs'. A fiú beleszeret a... több»

#4

73 Madárkák  (2015)

(3)

dráma

Egy felnövésdráma a tizenhat éves Ariról, aki Reykjavikban éli mindennapjait édesanyjával. Csakhogy minden megváltozik, amikor az ország elhagyatott vidékére kell költöznie... több»

#3

73 A lakás  (2011)

dokumentum

Egy napon Arnon Goldfinger elhunyja nagymamája izraeli lakásában sokkoló titokra bukkan nagyszüleiről. A szálak egészen Németországig vezetnek, de a hosszas utazás során lassan... több»

#2

dráma

Cinego

Rebeka egyedül éli éli életét, azonban amikor alkalma van fiúval, Danival tölteni néhány napot, közös erővel fedezik fel a hétköznapok rejtett titkait. Erejükre szükség is... több»

#1

81 Haifai kikötő  (2015)

(2)

dráma

A Haifai kikötő egy merengő, filozofikus alkotás két férfiről olyan fogalmak értintésével, mint a szeméyiség, a társadalom, a hűség, az indentitás, és maga az élet.    több»