Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 09. 12.

legújabb vélemény

Nyugodtan elmondható rólam, hogy érzéketlen vagyok a kamaszkor problémáival szemben, de már öt évtizeddel elhagytam azt a nehéz korszakot, szülőként pedig sajnos nem voltam érdekelt. Éppen ezért ettől az izlandi rendezőtől (Rúnar Rúnarsson) soha többé nem akarok filmet nézni! Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a filmje sokkal mozgalmasabb, gyorsabb, mint Tarr Béláé. Hatalmas tévedés! A filmben számomra egyedül értékelhető a komoran fenséges izlandi táj. Rettenetesen vontatott, feleslegesen elhúzott párbeszéd nélküli jelenetek, a nagyi kivételével nem volt benne egyetlen rokonszenves szereplő, de ő meg elhunyt. Jellemző a különböző filmfesztiválokra, hogy 12 alkalommal díjazták. Lehet, hogy bennem van a hiba?

 
irongozu   2016. 04. 15.

Én úgy összegezném, hogy egy nem túl nehezen emészthető, mindenki számára működő, de mégis tartalmas mozi, amely képes lehet újat mondani egy legtöbbször csak elhasznált motívumokból dolgozó zsánerben. Képes kiszakadni a felnövéstörténetek tipikus keretei közül. Tudom ajánlani.


 
raczdavidzsolt   2016. 05. 04.

A kamaszkor mindenképpen embert próbáló korszak mindenki számára. Még akkor is, amikor látszólag minden rendben van, amikor szerető családban, megértés és odafigyelés mellett nő fel a gyerek, amikor minden támogatást megkap, hogy boldog felnőtt legyen belőle. A tizenéves lét gyötrelmei mindenki számára ismerős és meghatározó élmény, nem csoda, hogy rengeteg film szól ennek a korosztálynak az életéről és megpróbáltatásairól. Nekem tetszik!

 
tamas84   2016. 06. 30.

Engem lesokkolt a film, de teljesen jó értelemben. Kell hozzá nyitottság, és egy alapvető érdeklődés, de ha ez megvan, hidd el, lesz rád hatása!

 
Wild-W   2016. 06. 04.

Tisztázzuk gyorsan, ha izgalomra vágy ne a Madárkákat nézd, de ha egy tartalmas filmre vágysz, feltétlenül érdemes próbát tenned vele.

 
Nem túl nehezen emészthető, mindenki számára működő, de mégis tartalmas mozi, amely képes lehet újat mondani egy legtöbbször csak elhasznált motívumokból dolgozó zsánerben. 7,5/10 több»
 
Épp sokkolódnál, de a sarkkör narkotikum: tompít. Erős, furcsa, fájdalmas film a Madárkák. Minikritika. több»
 
Merev és érzelemmentes. De könnyen el tudom képzelni, hogy van, aki szerint túl keményen ítélek, igazából csak letisztult. Nekik ajánlom a filmet, számomra sajnos nem jött át az üzenet. 6/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.