Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
75
Vélemények
21
Képek
14
Videók
Sráckor
 
dulkap   2015. 01. 21.

Az egész olyan, mint egy megfilmesített napló, mindenféle tartalom nélkül. A megvalósítás jó ötlet és Arquette játéka is nagyon tetszett, ám maga a film számomra semmit nem mondott. Még 2 órája se ment, amikor már borzasztóan untam. Talán ha egy órával rövidebb lett volna, akkor másként gondolnám, de így ez a történet ilyen terjedelemben engem nem tudott lekötni és csak egy újabb film, ahol nem értem a hype-ot.

 
indingo   2017. 04. 11.

A hosszával nem tudtam megbarátkozni. Érdekes lehetett a forgatás, hogy néhány hónapokra összeállt a csapat, aztán hol is hagytuk abba fiúk - kérdezhették. Egyszer elég volt megnézni.


 
hsanya182   2015. 05. 18.

165percben összefoglalva a gyerekkortól a felnövekedésig tartó szakasz, az élet velejárói, tanulságai, apa-anya-gyerek kapcsolatainak összessége. Egyedi megjkelenítése van, 12 év alatt forgatták le, szóval ahogy telik a film a szereplők is öregszenek benne. A háttérzene is mindig az életkor szakaszához idomul. Nagyon jól megcsinálták!! Összességében egy átlagos egyszernézős CSALÁDI film, mely az élet változásaira tanít. Egy unalmas semmitevős napra ajánlom. :)

 
Szilonka   2016. 04. 11.

Először az jut eszembe a filmről, hogy marha hosszú volt. Néha bele-bele is bóbiskoltam és még mindig ugyan ott tartott a story. Igazából utána belegondoltam, hogy végül is sokunk élete is pont ilyen unalmas, mint ahogy a film volt.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Közepes film, nagyon hosszú és ehhez kevés tartalom kapcsolódott. Egyedi, hogy évekig forgatták és látjuk a szereplők fejlődését, de az igazi történet elmaradt.

 
Egy fiú felnőtté válását követhetjük nyomon Richard Linklater szakértő szemével. Nem lehet nem szeretni. több»
 
Nagyon jól rávilágít az alkotás minket az idő elpusztíthatatlan mivoltára is. Nem tehetünk semmit ellene, a napok, hetek, hónapok és évek csak jönnek, s közben velük együtt mi, emberek is változunk. A Sráckor egy elsőrangú coming of age mozi. több»
 

Minden idők leghosszabb forgatásidejével rendelkező film.

(Norbi)
 

A film megnyerte a legjobb filmnek járó Golden Globe-ot, azonban az Oscar-díjra már nem volt esélye, mivel a Birdman jobbnak bizonyult nála.

(GedyPapa)
 

Richard Linklater kb. 9-10 filmet leforgatott, amíg a Sráckor elkészült.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.