Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

Hétköznapi titkaink

(Louder Than Bombs)
Hétköznapi titkaink
 
tamas84  2016. 04. 16.

Kétségkívül erős alakítások vannak benne, és megvannak a maga erős pillanatai, azonban emocionális szinten mégsem tud fölé emelkedni a hasonló stílusú filmeknek.

 
raczdavidzsolt  2016. 04. 21.

A háborús fotós váratlan halála után a hátrahagyottak különbözőképpen élik meg a gyászt, az egyetlen közös pont, hogy mindenki a másikat okolja. Joachim Trier filmjét tavaly Arany Pálmára jelölték.

 
klip  2016. 05. 29.

Trier ismét egy igen erős filmet rakott össze, melynek minden pillanatában van valami igaz és a visszafogottsága mellett mégis átütő. Nálam betalált.

Jesse Eisenberg
Devin Druid
Gabriel Byrne
Devin Druid
Jesse Eisenberg
Amy Ryan
Isabelle Huppert
Movieaddicts: Részben tökéletes
Zseniális és az embert mélyen megérintő ötlet. Kár, hogy nem sikerült jobb filmet készíteni hozzá! 6,5/10
VOX: Hétköznapi titkaink
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100
Hetediksor: Háború a hátországban
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10
 

A filmet nagyjából 11M $-ból forgatták 2014 őszén, az Egyesült Államokban.

(dulkap)
 

Jesse Eisenberg által alakított Jonah Reed a szociológia professzora. A színész édesapja a való életben szociológia professzor egy főiskolán.

(dulkap)
 

A franciaországi terrortámadások miatt az ottani mozikba 'Back Home' címmel került a film.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.