Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Hétköznapi titkaink (2015)

Louder Than Bombs
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
3
Videók
Hétköznapi titkaink

Galéria (6)

Jesse Eisenberg
Devin Druid
Gabriel Byrne
Devin Druid
Jesse Eisenberg
Amy Ryan
Isabelle Huppert

Videók (3)

 
indingo   2018. 01. 11.

legújabb vélemény

0

Végig lekötött a film, egy nagyon erős témában készült, de a vége olyan semmilyen lett. Folyamatos feszültség van a filmben, egy nagy titkok emlegetnek az édesanya halálával kapcsolatban, de semmi sem derül ki.

 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

0

A háborús fotós váratlan halála után a hátrahagyottak különbözőképpen élik meg a gyászt, az egyetlen közös pont, hogy mindenki a másikat okolja. Joachim Trier filmjét tavaly Arany Pálmára jelölték.

 
tamas84   2016. 04. 16.

0

Kétségkívül erős alakítások vannak benne, és megvannak a maga erős pillanatai, azonban emocionális szinten mégsem tud fölé emelkedni a hasonló stílusú filmeknek.

 
klip   2017. 07. 12.

0

Trier ismét egy igen erős filmet rakott össze, melynek minden pillanatában van valami igaz és a visszafogottsága mellett mégis átütő. Nálam betalált.

A film összbevétele 1 160 724 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 938 153 forintot termelt. A hazai mozik összesen 4 316 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet nagyjából 11M $-ból forgatták 2014 őszén, az Egyesült Államokban.

(dulkap)
 

Jesse Eisenberg által alakított Jonah Reed a szociológia professzora. A színész édesapja a való életben szociológia professzor egy főiskolán.

(dulkap)
 

A franciaországi terrortámadások miatt az ottani mozikba 'Back Home' címmel került a film.

(dulkap)
 

Joachim Trier harmadik egész estés filmje és az első angol nyelvű.

(dulkap)
 

1979 óta az elő norvég film ami részt vett a Cannes-i Filmfesztivál fő versenyprogramjában.

(dulkap)
 
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10
 
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100 több»