Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
3
Videók
Hétköznapi titkaink
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2018. 12. 31.

legújabb vélemény

Ez a jelenség sajnos elég gyakori, már ott tartunk, hogy a saját családtagjainkat sem ismerjük valójában. Ez a párbeszéd hiánya, nem nyílnak ki egymásnak az emberek.

 
indingo   2018. 01. 11.

Végig lekötött a film, egy nagyon erős témában készült, de a vége olyan semmilyen lett. Folyamatos feszültség van a filmben, egy nagy titkok emlegetnek az édesanya halálával kapcsolatban, de semmi sem derül ki.


 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

A háborús fotós váratlan halála után a hátrahagyottak különbözőképpen élik meg a gyászt, az egyetlen közös pont, hogy mindenki a másikat okolja. Joachim Trier filmjét tavaly Arany Pálmára jelölték.

 
klip   2016. 05. 29.

Trier ismét egy igen erős filmet rakott össze, melynek minden pillanatában van valami igaz és a visszafogottsága mellett mégis átütő. Nálam betalált.

 
tamas84   2016. 04. 16.

Kétségkívül erős alakítások vannak benne, és megvannak a maga erős pillanatai, azonban emocionális szinten mégsem tud fölé emelkedni a hasonló stílusú filmeknek.

Jesse Eisenberg
Devin Druid
Gabriel Byrne
Devin Druid
Jesse Eisenberg
Amy Ryan
Isabelle Huppert
 
Zseniális és az embert mélyen megérintő ötlet. Kár, hogy nem sikerült jobb filmet készíteni hozzá! 6,5/10 több»
 
Egy újabb tehetséges rendező, aki bizonyította: az anyanyelvén forgatott sikerek után, nagy költségvetéssel készült angol nyelvű produkció inkább csapda, mintsem a nagy továbblépés lehetősége. A norvég Joachim Trier a kifejezetten zseniális indulás (Szerzők) és egy lírai dráma (Búcsúlevél Oslóhoz) után készített egy zavarba ejtően gyenge lábakon álló filmet. 55/100 több»
 
Emlékezetes alakítások, nagyszerű pillanatok, mesteri lélekábrázolás, kissé túlzsúfolt mondanivalóval és néhány kihagyott ziccerrel. 7/10

A film összbevétele 1 160 724 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 938 153 forintot termelt. A hazai mozik összesen 4 316 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet nagyjából 11M $-ból forgatták 2014 őszén, az Egyesült Államokban.

(dulkap)
 

Jesse Eisenberg által alakított Jonah Reed a szociológia professzora. A színész édesapja a való életben szociológia professzor egy főiskolán.

(dulkap)
 

A franciaországi terrortámadások miatt az ottani mozikba 'Back Home' címmel került a film.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.