Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Farkastotem (2015)

Le dernier loup
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
6
Videók
Farkastotem
 
hsanya182   2016. 11. 10.

Tanulságos történet, szép tájak, farkastörvények... Egy drámai családi film a farkasokról és törvényeikről. Az ember beavatkozik a természet körforgásába és nem érti miért történik a baj. Az agyatlan kommunista nézetek és a természet szemben áll egymással, hibákat próbál keresni, miközbe önmaga hibás.

 
Berto49   2018. 01. 25.

A filmben fantasztikus felvételek vannak, közte iszonyatosan kegyetlenek is, ahogy a kis farkaskölyköket megölik. A farkasok kiirtása hatalmas csapást mért az ökoszisztémára, aminek a levét végső soron a végrehajtó emberek itták meg, mivel a terület elsivatagosodott. A tóba befagyott lovak látványa sem volt szívderítő kép, vérfagyasztó horrorfilmnek is elment. Ugyanakkor hatalmas teljesítmény volt a film elkészítése. Újra nem nézném meg.


 
Lamboh   2017. 10. 15.

Erős a dramaturgiai vonal, de hatalmas probléma, hogy feldob egy csomó jó kérdést, amikkel foglalkozni kellene a ma élő embernek (természet-ember viszonya, fajirtás, a felelősség terhe az élettel szemben), aztán meg hagyja lógni a levegőben. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, de többször? Nincs benne annyi - vagyis van, csak nem használták ki.

 
Hakker   2018. 02. 24.

Kétségtelen, hogy az opreratőr képivilága vitte a háttán ezt a filmet. A történet került minden racionalítást. Szerintem a történet, a rendezés és a színészi játék elég középszerű volt.

 
Ancsus   2017. 02. 08.

A filmbéli tájak gyönyörűek, a film jól van összerakva, megszerkeztve, nem vontatott, és igazi farkasokkal dolgoztak, amennyire én tudom. A szereplők viszont nagyon unszimpatikusak voltak.

 
A kínai Farkasokkal táncoló, avagy Hét év Belső-Mongóliában. 65/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.