Elhunyt a Maffiózók és a Millió dolláros bébi színésze, Bruce MacVittie

65 éves korában elhunyt Bruce MacVittie színész.

“Alakításai mindig is ragyogtak és recsegtek” - írta elhunyt kollégájáról maga Al Pacino. Bruce MacVittie halálának hírét felesége, Carol Ochs közölte a nyilvánossággal.

MacVittie 1956. október 14-én született Providence-ben. Felsőfokú tanulmányait a Bostoni Egyetemen végezte. 1979-ben New Yorkba költözött, ahol pályafutása elején főként off-Broadway-darabokban lépett fel. 1983-ban pedig megkapta első Broadway-szerepét a American Buffalo című darabban Al Pacino mellett.

Karrierje során számos sorozatban vállalt szerepet, többek között a Miami Vice, a Szex és New York, az Oz, a Zsaruvér, a Chicago Med, a Fülledt utcák és a Különleges ügyosztályMillió dolláros bébi és a Maffiózók című produkciókban.

Utolsó alakítása a Netflix When They See Us című sorozatban volt látható, amelyben Hartigan nyomozó karakterét öltötte magára. 

“Imádtam Bruce MacVittie-t. Az alakításai mindig csillogtak és recsegtek, örömteli dolog volt őt nézni. Ő volt a New York-i küszködő színész megtestesítője, mindig tette a dolgát. Hiányozni fog nekünk” - mondta Al Pacino a The Timesnak adott interjújában.

Bruce-t felesége, Carol és lányuk, Sophia Oliva Ochs MacVittie gyászolják. Nyugodjon békében!

71 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Bruce MacVittie

Bruce MacVittie

szül. 1956. 10. 14. - elhunyt 2022. 05. 07.
Providence, Rhode Island, Egyesült Államok
1956. október 14-én született Providence-ben. Felsőfokú tanulmányait a Bostoni Egyetemen végezte. 1979-ben New Yorkba költözött, ahol pályafutása elején főként off-Broadway-darabokban lépett fel. 1983-ban pedig megkapta első Broadway-szerepét a American Buffalo című darabban Al Pacino mellett. Karrierje során számos sorozatban... több»