Elhunyt Gene LeBell, aki Bruce Lee-vel és Chuck Norisszal is megküzdött a vásznon

89 éves korában elhunyt Gene LeBell színész és kaszkadőr.

A fáma szerint Gene Lebell pályauftása csaknem 1000 televíziós- és filmes szerepben volt látható, főként kaszkadőrként, rosszfiúként, gyakran harci bíróként, időnként pedig háttérszereplőként vett részt a produkciókban. A "grappling, azaz a földharc keresztapjaként" emlegetett Lebell olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Chuck Norris, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme és Bruce Lee.

LeBell volt a bíró Muhammad Ali hírhedt, Antonio Inoki elleni mérkőzésén. “Gene volt az a fickó, aki Bruce Lee-t megtanította a grapplingre” - mondta Joe Rogan humorista, podcaster és UFC kommentátor, akivel annak idején a nagysikerű The Green Hornet sorozaton dolgoztak együtt.

Gene LeBell pályafutása során olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint a Batman című sorozat, a Kojak, a Starsky és Hutch, a Dühöngő bika, a Knight Rider, a Baywatch, az X-akták, az Ed Wood, a Csúcsformába és még hosszan sorolhatnánk.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Gene LeBell

Gene LeBell

szül. 1932. 10. 09. - elhunyt 2022. 08. 09.
Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
A fáma szerint Gene Lebell pályauftása csaknem 1000 televíziós- és filmes szerepben volt látható, főként kaszkadőrként, rosszfiúként, gyakran harci bíróként, időnként pedig háttérszereplőként vett részt a produkciókban. A "grappling, azaz a földharc keresztapjaként" emlegetett Lebell olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint... több»