A legendás színész a  Borgiák - A bűnös család után visszatér a televíziók képernyőire az HBO nagyszabású sorozatában.

Vérbeli tévés nagyágyútól, Damon Lindeloftól (Lost - Pokoli éden, A hátrahagyottak) érkezik az HBO sikervárományos képregény adaptációja, a Watchment, mely megtalálta egyik főszereplőjét Jeremy Irons személyében, tudta meg a Deadline.

A Golden Globe-, Oscar- és Emmy-díjas színész számára nem ismeretlen nem a képregények (ő játszotta Alfredet a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában) sem a televízió világa, az HBO valószínűleg nem is találhatott volna jobb húzónevet a produkcióhoz.

Bár a szériáról eddig nem sokat tudhattunk meg, az HBO hosszú távra tervez, a Trónok harca után ez a széria és a Westworld lesz a szolgáltató zászlóshajója, így nem meglepő, hogy a kiszivárgott információk alapján jópár milliót eltapsoltak csak a fejlesztésre.

A szóban forgó képregényből Watchmen: Az őrzők címmel rendezett filmet  Zack Snyder 2009-ben, mely ugyan megosztotta a nézőket és a kritikusokat is, rajongói máig az egyik legjobb adaptációnak tartják.

A premierdátumról továbbra sincsenek hírek, de amint új hírek érkeznek, ezeken a hasábokon mindenképp be fogunk számolni róluk.