Netflix: Ezt a 2 új filmet és sorozatot nézi most az egész világ, továbbra is dominálnak a platformon

A Netflix történetének legerősebb animációs filmes debütálását hozta az  Adam Sandler szinkronszereplsével készült  Leo.

A produkció a november 27-e és december 3-a közötti időszakban 23,6 millió megtekintést kapott, ezzel pedig továbbra is listavezetőnek számít zsinórban a második héten. Csak egy “hajszálnyival” maradt le a Családi cserebere, amely 22,2 milliós megtekintést ért el, míg a lista további részében érezhetően ünnepi hangulatú megjelenések kaptak helyet, így ott van a Minden idők legjobb karácsonya és A Grincs című produkciók.

Negyedik helyen végzett a már évek óta sikert sikerre halmozó A korona című széria hatodik évadának első fele, amely 3,9 millió megtekintést hozott, ezt követi a Virgin River ötödik évada, amely 2,7 millió megtekintést ért el.

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend az előfizetők körében David Fincher legújabb rendezése, A gyilkos, a  Michael Fassbender főszereplésével készült produkció 3,6 millió megtekintést kapott, míg a kilencedik helyet Super Mario Bros.: A film foglalhatta el 3,1 millió megtekintéssel.