TOP3 Magyarország: Ezek MOST a legnépszerűbb filmek a hazai nézők körében (mozi + streaming)

Melyek most a legnépszerűbb filmek a hazai nézők körében? Az első helyezett dominanciája megkérdőjelezhetetlen, de a dobogós helyekért elég szoros csata folyt. A Magyar Filmadatbázis filmes adatlapjainak az elmúlt hét napban mért látogatottsága alapján mutatjuk a top3-as listát, melyhez az összes további hasznos információt, előzeteseket, valamint a látogatottsági adatokat is mellékeljük, míg a teljes, összesített listát ide kattintva nézhetitek meg.

1. Avatar: A víz útja

Az Avatar 2 jött, látott és győzött a nemzetközi terepen és a hazai mozikban egyaránt. A nézők úgy tűnik, nem tudnak betelni James Cameron víziójával, a film mafabos adatlapját 21916 alkalommal keresték fel a hazai nézők, hogy információkhoz jussanak, elolvassák a közösség által írt véleményeket és úgy általában, többet megtudjanak a filmről. Ezzel a film magasan nyerte a heti nézettségi versenyt, és bár csak múlt héten mutatták be, az érdeklődés mértékét jól jelzi, hogy az elmúlt 30 nap adatai alapján is már a 4. helyen áll 42 308 megtekintéssel, közvetlenül a hónap elején bemutatott Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság után, melynek adatlapjára 48 130-an voltak kíváncsiak.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»

2. Isten útjai kifürkészhetetlenek

Ez a csavaros spanyol thriller a semmiből robbant be a Netflixen, és bár már december 9-én bemutatták, még a karácsony előtti héten is behúzta a második helyet. Sőt, ha az elmúlt 30 nap látogatottsági adatait nézzük, ez a produkció vezeti a listát 54 060 megtekintéssel, ami több, mint kétszer annyi megtekintést jelent, mint ahányan a rendkívül népszerű, szintén netflixes Trollra kattintottak. Ha még nem láttad, bátran tégy vele egy próbát, és derítsd ki, tényleg ennyire jó-e.

misztikus

A történet egy pszichiátriai osztályra bejelentkező nőt követ nyomon, aki egy gyilkossági ügyben nyomoz.

3. Waldo

14221 megtekintéssel alig maradt le a második helyről Charlie Hunnam, Mel Gibson és  Lucy Fry akció-thrillerje, ami azért is meglepő, mert a filmet már hónapokkal ezelőtt felvette a katalógusába a Netflix. A nyomozós film most is nagyon pörög, jövő hétre akár még előkelőbb pozíciót is foghat, bár egy komoly vetélytárs ott van a nyomában, ugyanis a mától nézhető Tőrbe ejtve - Az üveghagyma a maga elmúlt heti 13 585-ös látogatottságával alig csúszott le a dobogóról.  

62 Waldo  (2021)

akció | krimi | misztikus | thriller

Charlie Waldo volt Los Angeles-i rendőr úgy dönt, hogy leszere, hogy az erdő mélyén éljen egyszerű és magányos életet. Alistair Pinch egy excentrikus színész ügye azonban... több»