Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A bal lábam


(My Left Foot)
A bal lábam

Tartalom

Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjûnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbenie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékû embernek tarthassák. (alexxx)
 
2015. 07. 06. 15:25 

Egy teljességgel magával ragadó, szomorú, megható, de rendkívül érdekfeszítő film, hiteles alakítással, meggyőző karakterekkel. van mondanivalója, komoly témát dolgoz fel.

Fiona Shaw
 

A DVD-n látható "Így készült..." extra szerint Daniel Day-Lewisnak két bordája is eltört a kerekesszékben lévő állandó görnyedése miatt. A színész határozottan visszautasította, hogy kijöjjön a szerepből a szünetekben, így az étkezdében is másoknak kellett őt etetni.

(rbernadett)
 

Számos jelenetet egy tükrön keresztül vettek fel, mert Daniel Day-Lewis csak a jobb lábával tudta végrehajtani azt, amit a bal lábával kellett volna.

(rbernadett)
 

Daniel Day-Lewis ragaszkodott hozzá, hogy a kerekesszékben maradjon a forgatási szünetekben.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.