Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A boldogság nyomában


(The Pursuit of Happyness)

Tartalom

Chris Gardner célja, hogy családját boldognak lássa, hogy megteremtse számukra az anyagi biztonságot, ám valahogy sosem jár sikerrel. Szeme előtt csak a gazdagság képe lebeg, de hiába tesz meg mindent, elkerüli a szerencse. Miután egyre rosszabb helyzetbe kerülnek, felesége is elhagyja, hátrahagyva ötéves kisfiukat. Chrisnek ekkor elege lesz, és egy merész ötlettel áll elő: bróker szeretne lenne. Az álláshoz egy tanfolyamon kell helyt állnia, ehhez azonban fel kell mondania munkahelyén. Míg a brókerkedés "tudományában" egyre mélyebbre ássa magát, anyagilag mélypontra kerül. Fiával kénytelenek várótermekben és menhelyeken meghúzni magukat. Ennek ellenére Chris nem csügged, derűlátón áll hozzá mindenhez, és próbálja bebizonyítani, hogy  minden nehézség áthidalható, csak jókedv és szeretet kell hozzá.
(BSzabina)
 
2015. 07. 04. 17:42 

Chris Gardner története nagyon inspiráló, le a kalappal a srác előtt. De ez a film... nagy kudarc lett. Látszik rajta, hogy Hollywoodban készült. Tele van hatásvadász elemekkel, ami teljesen átlátszó, és elveszi az életkedvemet is.

 
2014. 12. 08. 01:20 

Tipikus hollywoodi film, ami megosztja a nézőket. Valakinek bejön, valakinek nem. Én személy szerint az utóbbiak táborát erősítem. Szerintem nagyon erőltetett lett ez a film. Folyton nagy és bölcs dolgokat próbál mondani, motiválni akarja a nézőt, elhitetni vele, hogy a lehetetlen nem létezik, de ez ebben a filmben nem igazán jött össze. Pedig az alaptörténeten érződik, hogy ebből valami nagyszerű is kerekedhetett volna.

 
2015. 11. 03. 22:24 

Vihettek volna bele kissé több akciót, mert ez így kissé laposra sikeredett. Rontotta az élményt, hogy teljesen sutának tűnt szinte az összes kis jelenet. Nem is nagyon töröm magam rajta, hogy felmagasztaljam hisz rémes film lett! Nem ajánlanám senkinek!

Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Jaden Smith
 

Jaden Smith a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Will Smith a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A statisztaként szereplő hajléktalanokat minimálbérért szerződtették, munkájukért cserébe ételt is kaptak. Sokan közülük ekkor már nagyon régóta nem kerestek pénzt.

(BSzabina)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.