Értékelések (102)

Méltó film a Star Wars filmek között. Fölültudta múlni az egy kettő hármat, de még a négyet is Nem a lerágott unalmas csontot végi, hanem rengeteg meglepő fordulat volt a... több»

76 88 perc  (2007)

2016. 12. 27.
Egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyenek sokan bemutaják és leírják. Az eleje izgalmas a közepére azonban lankad, de aztán felpörög a film. Azonban meg kell említeni Al... több»

89 A szakasz  (1986)

2016. 12. 27.
Személy szerint én nem szeretem a háborús filmeket, de ez valami mestermű volt. Ennél jobban egy háborús film se tudta bemutatni, milyené válik egy katona, ha sokáig van ... több»
2016. 12. 27.
MI VOLT EZ?! Hát ez egy nagy katyvasz. Semmi újat nem tartalmazott semmi nem tudta lekötni az ember figyelmét, mivel csak is a négyből 1 órát legalább az ötből és a hatbó... több»
A legjobb Pierce Brosnanas James Bond film. Rettenttől jól kezdődik. Az eleje páratlanul izgalmas utána egy kicsit lankad, de ahogy egyre jobban közeledünk a csavarhoz an... több»
A második legjobb Pierce Brosnanas. Tipikus James Bondos film, de mégis kiemelkedik mind közül. Nagyon feszült állapotba hozza az embert és amiben különbözik jelentősen a... több»
2016. 12. 25.
Na ez igen ebben már igazán voltak trükkök, de még milyenek! Állandóan meglepi az embert, soha nem kiszámítani mi történik. És folyamatoson letudja kötni az embert. És n... több»
2016. 12. 25.
Számomra egyáltalán nem volt lenyűgöző sőt elég erősen átlagosnak mondható. Az legnagyobb baja, hogy egy nagy poénra épül és sokszor könnyen kitalálható, mit akarnak csin... több»
Az utolsó részeknek nagyon mindig nagyon pénz szaga van. Sajnos ezen a filmen is érződött. a legnagyobb hibája egyértelműen minden kétséget kizáróan a történelem sztori h... több»
Itt is remekül vegyítve volt a kaland az akció és a történelem. De itt volt benne egy- két rendezői hiba. Számomra Hitler megformálása nagyon gyengére sikerült és ott kör... több»
Lehet, hogy jó lett volna mert úgyan úgy van benne kaland, de annyira lassú volt végig meg pár percben össze lehetne foglalni a cselekményt. A legrosszabb benne a gusztus... több»
1
A legjobb Indiana Jones- os film a négy közül . Nagyon jól meg van benne komponálva a kaland az akció és a történelmi tények. Végig leköti az embert. De persze legjobb be... több»
2016. 12. 24.
Hihetetlen, de azt kell mondani, hogy hasonló jó volt, mint a sötét lovag. Látványban felül is tudta múlni a nagy költségvetésnek köszönhetően, de azért volt benne egy ki... több»
2016. 12. 24.
A 21. század öt legnagyobb filmje közé tartozik. Eddig, a film elkészítéséig szerintem senki nem hitte volna egy hős karakteréből jó filmet lehet csinálni ráadául nekem a... több»
2016. 12. 24.
Hát nem sok köze van a címnek a filmhez csupán pár percig van benne ez mometum. Maga a filmet nem lehet Louis de Funes legjobb filmjének tekinteni, de jobb mint a legtöbb... több»
2016. 12. 24.
Kicsit csalódás volt számomra, mert nemcsak az egy de a kettő is jobban sikerült. Az elöző filmekből csináltáták meg, de nekem így is elnyerte a tetszésemet. De lehetet v... több»
2016. 12. 24.
Én személy szerint tudtam mi lesz a vége, de ennek ellenére nagyon szomorú és elkeserítő volt. Nem csak Tom Hanks játszott kiválóan, hanem Denzel Wasinghton. Ennek a film... több»
Jaj ez film annyira szüreális, hogy az már fáj. Még az első fél- egy óra nézhető sőt még izgalmas is. De az utolsó fél óra, amikor az űrben vannak és, amiatt a főgonosz t... több»
2016. 12. 23.
Nem a színészi teljesítmény, miatt kell ezt a filmet megnézni, hanem mert remekül bemutatja mi történi , akkor ha egy ember elbízza magát és azt hiszi, hogy mindekinél tö... több»
2016. 12. 23.