Westworld sztárja, Thandie Newton a Twitteren keresztül osztotta ki Sean Pennt, miután a színész éles kritikát fogalmazott meg a nemi szerepekkel kapcsolatban.

“Ember, mégis miről beszélsz? Ez most komoly? Te egy ostoba vagy... régen szexi voltál, de most már csak tragikusnak számítasz” - írja Thandiwe Newton egy bejegyzésében, amelyben megosztotta Penn egyik interjúját, amely kapcsán a színész azt fejtegette, hogy szerinte az amerikai kultúrában a férfiak elnőiesdtek.

“Nem hiszem, hogy a brutalitásnak vagy a nőkkel szembeni érzéketlenségnek vagy tiszteletlenségnek bármi köze lenne a férfiassághoz. Nem hiszem azt sem, hogy olyanná kellene válnunk, mint ők... Vannak nagyon erős nők az életemben, akik nem veszik a férfiasságot a velük szembeni elnyomás jelének.” - nyilatkozta korábban Penn.

Sean Penn legközelebb Paul Thomas Anderson Licorice Pizza című rendezésében lesz látható, amely várhatóan a hazai mozikba is megérkezik az idén. Ahogy a Westworld negyedik évada is remélhetőleg még ebben az évben megjelenik, amelyre 2020 óta várnak a rajongók.

dráma | romantikus | vígjáték

San Fernando Valley-ben járunk a hetvenes években, amikor egy középiskolás srácot az élet nagy kihívás elé állítja. A fiú bár bizonyított színészként, mindez nem jelenti... több»