John Cena és Alison Brie új akció-vígjátéka, a Dzsungelhajsza elsöprően negatív kritikákat kapott, a Rotten Tomatoes-on mindössze nulla százalékos értékelést kapott.

A filmben Cena alakítja Mason Pettist, az akcióra vágyó egykori különleges alakulat ügynökét, aki lehetőséget kap arra, hogy a Brie által alakított Claire Wellington újságírónőt elkísérje egy diktátorral készített interjúra. 

Az ígéretesnek tűnő előzmények ellenére a kritikusok lehúzták a filmet a humor, az emlékezetes akciójelenetek és a koherencia hiánya miatt. A The Hollywood Reporter, a Collider, az IGN, a RogerEbert.com, a Slant és a Flickering Myth kritizálták a kivitelezést, a műfajok zavaros keveredését és összességében azt, hogy a film egyszerűen unalmas. 

A hazai nézők valószínűleg nem fognak egyetérteni a kritikusokkal, ugyanis itt a mafabon a mozizók szavazati alapján 68 százalékon álla a film.

A Dzsungelhajsza már a hazai mozikban.

akció | vígjáték

Hogy végre családjával élhessen, Mason Petit (John Cena) feladta karrierjét az amerikai hadseregnél. Most ügyvédként keresi a kenyerét, ez viszont nem tesz jót neki. A házassága... több»