A tegnapi rövid ízelítő után a Sony előrukkolt Daniel Craig  ötödik, és egyben utolsó James Bond filmjének elős előzetesével. A jövő év egyik legjobban várt filmje, a 007 Nincs idő meghalni jövő áprilisában érkezik meg a mozikba.

A stúdió tartotta magát a tegnapi ígéretéhez, melynek értelmében megérkezett a 007 Nincs idő meghalni első teljes előzetese, melyben Daniel Craig utoljára bújik az ikonikus brit titkosügynök szerepébe.

A 25. James Bond-mozifilm, a Nincs idő meghalni elég nehéz utat járt be az elmúlt években, a rendezők és a forgatókönyvírók egymásnak adták a kilincset (, mire a produkció végül a True Detective-et (A törvény nevében) is jegyző Cary Fukunaganál kötött ki, aki a fenti előzetes alapján egy elég pörgős akciómozit rakott össze, de természetesen nem marad el a tipikus Bond-atmoszféra sem.

A főbb szereplők közül a franchise utóbbi részeiből Craig mellett Ralph Fiennes , a Spectre főgonosza, Christoph WaltzLéa SeydouxBen WhishawNaomie Harris is visszatér, de új tagokkal is bővült a szereplőgárda, akik között olyan világsztárokat találunk, mint a film nemezisét alakító, friss Oscar-díjas Rami Malek (Bohém rapszódia), aki egyetlen szigorú feltétellel vállalta csak el a szereplést, Rory Kinnear és Jeffrey Wright .

A 007 Nincs idő meghalni 2020. április 8-tól látható a magyarországi mozikban, a film első előzetesét idefent tudjátok megnézni, de ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattintva látogassatok el a film mafabos adatlapjára.

Ti mit szóltok a friss előzeteshez? Kíváncsian várjuk a véleményeteket kommentben.