Tavaly került a mozikba az Örökkévalók, amely a Marvel moziverzum egyik érdekes újdonsága volt, hiszen a képregények is meglehetősen egyediek. A történet néhány olyan halhatatlan lényről szól, akik emberi alakban itt élnek a földön, és a történelem során számos alkalommal jelentős hatással voltak az események alakulására. A filmben olyan sztárok alakítják az örökkévalókat, mint Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington vagy épp Kumail Nanjiani. Utóbbi egy érdekes ajánlatot is kapott a szerep kapcsán.

Nanjiani korábban elsősorban vígjátékokban és romantikus filmekben bukkant fel, amely szerepek nem igazán követelték meg tőle, hogy „kipattintsa” magát. Viszont Kingo szerepe az Örökkévalókban annál inkább, és a színész eleget is tett a kihívásnak. Kemény munkával és rengeteg edzéssel faragott szuperhőstestet magának, amire méltán büszke is lehet. És az is, ezt pedig egy fotóval bizonyította, ami a közösségi médiában futótűzként terjedt el a rajongók körében.

Erre figyelt fel az egyik legnagyobb pornóoldal, a PornHub is, akik meg is keresték Nanjianit egy ajánlattal: ha felhasználhatják a fotót az oldal egyik kategóriájának népszerűsítésére, 10 éves ingyenes prémium tagságot adnak érte cserébe. A színész belement, és saját bevallása szerint egy egészen új világ nyílt meg előtte.

A PornHub egy alapvetően ingyenes pornószolgáltatás, ahol bárki megtalálja a fantáziájának és ízlésének megfelelő témákat, kategóriákat. Ám az előfizetős prémium tagság rengeteg olyan tartalmat rejt, amiről Nanjiani csak úgy fogalmazott: „egészen őrült fétiseknek hódolhatnék a következő tíz évben és garantáltan el lennék kényeztetve.”

A PornHub egyébként sem szorul reklámra, de az utóbbi időben többször is a rivaldafénybe került. Egyfelől nemrégiben Bella Thorne is forgatott egy saját filmet az oldal számára, amely szintén csak a prémium tagoknak érhető el. Másfelől nemrégiben egy fogyatékkal élő felhasználó beperelte az oldalt, mert állítása szerint nem kínál a hallássérültek számára feliratokat tartalmazó videókat. A PornHub nem szokott az ilyesmire reagálni, ám ebben az esetben több videót is mutattak, cáfolva ezzel a vádakat.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»