10 kihagyhatatlan új sorozat és évad, amit a jövő héten nézhetsz (8. hét, 2024)

Igazán nem panaszkodhatnak a sorozatrajongók, hiszen jövő héten valósággal dúskálhatnak majd az újdonságokban. Tíz új sorozat és évad is várja majd őket, köztük néhány igen népszerű szériával és ígéretes projekttel. Elég csak az Az ifjú Sheldon - 7. évadra vagy a Star Wars: A Rossz Osztag - 3. évadra gondolni.

Mellettük egy népszerű anime is megkapja a maga élőszereplős adaptációját, ez lesz az Avatár - Az utolsó léghajlító, illetve a bő tíz éve hatalmas sikert aratott plüssmacis vígjáték is kap egy sorozat-adaptációt. De az Albert Einsteinről és az atombombáról szóló doku-sorozatra is érdemes lesz odafigyelni.

#10

dokumentum | sportfilm

Netflix

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli... több»

A 2023 Formula 1-es versenyidény, ahogy még soha korábban nem láttuk. A Netflix ezúttal is elkalauzolja a nézőket a száguldás cirkuszának kulisszái mögé egy rendkívüli izgalmakban bővelkedő szezonban. Premier február 23-án a Netflixen.
#9

dokumentum | krimi

Netflix

Három nő élete örökre megváltozik, amikor egy zaklató beszivárog a közösségi média fiókjaikba. És ők csak egy töredéke a sok áldozatának. több»

Rendező: Liza Williams
A sorozat azoknak a nőknek a történetét meséli el, akiket a sorozatos zaklató, Matthew Hardy célba vett, aki 2022 elején a brit történelem leghosszabb szabadságvesztés-büntetését kapta online zaklatásért. A sorozat a nők tapasztalatait, a rendőrségi nyomozást és azt vizsgálja, hogyan került Hardy végül bíróság elé. Premier február 21-én a Netflixen.
#8

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja az összes elem hajlítását, és legyőzze a Tűz népének hataloméhes vezetőjét. Premier február 22-én a Netflixen.
#7

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

Sleech és Klak, két zseniális földönkívüli orvosnő története, akik ritka sci-fi betegségekre specializálódtak. több»

Egy mókásnak ígérkező animációs sorozat is jön a héten! Sleech és Klak, két zseniális földönkívüli orvosnő története, akik ritka sci-fi betegségekre specializálódtak. Premier február 23-án az Amazon Prime-on.
#6

57 ted  (2024)

(2)

vígjáték

SkyShowtime

1993-ban járunk, és Ted, a medve hírességének pillanata már elmúlt. Otthon él legjobb barátjával, John Bennett-tel és családjával. Bár Ted rossz hatással van Johnra, hűséges... több»

1993-ban járunk, és Ted, a medve hírességének pillanata már elmúlt. Otthon él legjobb barátjával, John Bennett-tel és családjával. Bár Ted rossz hatással van Johnra, hűséges cimborája, aki a barátságért akár a végsőkig is elmegy. Premier február 22-én a SkyShowtime-on.
#5

vígjáték

HBO Max

A tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. több»

Befejező évadához érkezik a XXI. század egyik legnépszerű sitcomjának mellékága, a zseniális tudós, de szociálisan érzéketlen Sheldon fiatalkorát bemutató széria. A hetedik évadban a tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. Premier február 21-én a HBO Maxon.
#4

akció | animáció | kaland

Disney+

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a... több»

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a megszerzett tudásukkal. Premier február 21-én a Disney+-on.
#3

73 Constellation  (2024)

(6)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett titkairól, és visszaszerezze, amit elvesztett. Premier február 21-én az AppleTV+-on.
#2

79 Nő a falban  (2023)

(2)

thriller

SkyShowtime

Lorna Brady egy reggel arra ébred, hogy egy holttestet talál a házában, és fogalma sincs, ki lehet a halott nő. Kételkedik magában, mert régóta szenved szélsőséges alvajárási... több»

Lorna Brady egy reggel arra ébred, hogy egy holttestet talál a házában, és fogalma sincs, ki lehet a halott nő. Kételkedik magában, mert régóta szenved szélsőséges alvajárási rohamoktól. Premier február 19-én a SkyShowtime-on.
#1

dokumentum | történelmi

Netflix

Az archív felvételek és a színészi játék ötvözésével a dokumentumfilm-sorozat a zseniális tudós, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és bemutatja,... több»

A világ talán leghíresebb fizikusának az atombomba megszületéséhez való kapcsolatát boncolgatja. Az archív felvételek és a dramatizálás ötvözésével a tudományos zseni, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és azt, hogy munkássága hogyan változtatta meg a történelem menetét. Premier február 16-án a Netflixen.