10(!) új streaming sorozat érkezik a jövő héten, itt a teljes lista (Netflix, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime - 45. hét, 2023)

Streaming-rajongók és sorozatfüggők figyelem! Készítsétek a távirányítókat és tableteket, mert jövő héten egy percig sem fogtok unatkozni! Erről az olyan szolgáltatók gondoskodnak, mint a Netflix, az HBO Max, az AppleTv+ vagy épp az Amazon Prime. Tíz új sorozat- vagy évadpremierre készülhetünk, mutatjuk is, hogy mikre!

#10

dráma

Apple TV+

Lányok pénzzel, férfiak hatalommal, mindannyian sok-sok titokkal. Egy csapat vidám, fiatal amerikai lány berobban az 1870-es évek szűk fűzős londoni világába, és ezzel egy... több»

Lányok pénzzel, férfiak hatalommal, mindannyian sok-sok titokkal. Egy csapat vidám, fiatal amerikai lány berobban az 1870-es évek szűk fűzős londoni világába, és ezzel egy angol-amerikai kulturális összecsapás veszi kezdetét, amikor a merev felső ajkak országába beszivárog az évszázados hagyományok üdítő semmibevétele. A férjek és címek megszerzésére küldött kalózok szíve ennél sokkal többre vágyik, és az „igen” kimondása csak a kezdet. Premier november 8-án az AppleTV+-on.
#9

71 Robbie Williams  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

Rekordokat döntögető szólókarrierjének 25 éve után Robbie visszatekint fiatalabb önmagára, és elgondolkodik a reflektorfényben töltött életéről. több»

Rendező: Joe Pearlman
Szereplők: Robbie Williams
Robbie Williams a világ egyik legnagyobb sztárja. Ahogy közeledik az 50. életévéhez, négygyermekes apa, szerető feleséggel és fiatal családdal, ő is valahol elégedett. Robbie azonban nem menekülhet a múltja elől – és a múltját mind megörökítették több ezer órányi kulisszák mögötti felvételeken, amelyeket soha nem látott. Mostanáig. Robbie úgy űzi ki a démonait, hogy minden egyes képkockán visszamegy. Platina albumok, teltházas koncertek, tömegek imádata; ital, drog, mélypont és bármi, ami ezután jön. Premier november 8-án a Netflixen.
#8

családi | dráma | vígjáték

Disney+

A télapócsalád visszatér az Északi-sarkra, ahol Scott folytatja a Mikulás szerepét, miután a nyugdíjazási terveit meghiúsította, hogy nem talált méltó utódot az első... több»

A télapócsalád visszatér az Északi-sarkra, ahol Scott folytatja a Mikulás szerepét, miután a nyugdíjazási terveit meghiúsította, hogy nem talált méltó utódot az első évadban. Most, hogy Scott és családja sikeresen megmentette a karácsonyt, Scott a fia, Calvin kiképzésére összpontosít, hogy végül átvegye a „családi üzletet” mint Mikulás. Évadpremier november 8-án a Disney+-on.
#7

70 Elkövetők  (2023)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

Disney+

A „Culprits” ott kezdődik, ahol a legtöbb bűnügyi történet véget ér: egy nagyszabású rablás után, amikor az elitbűnözőkből álló csapat már külön utakon jár, és... több»

A „Culprits” ott kezdődik, ahol a legtöbb bűnügyi történet véget ér: egy nagyszabású rablás után, amikor az elitbűnözőkből álló csapat már külön utakon jár, és megpróbálja maga mögött hagyni régi életét. A múlt és a jelen összeütközik, amikor egy könyörtelen bérgyilkos egyenként célba veszi őket. Miért üldözik őket, ki áll a káosz mögött, és vajon képesek lesznek-e időben egymásra találni, hogy megvédjék magukat és azokat, akiket szeretnek? Premier november 8-én a Disney+-on.
#6

dokumentum

Netflix

A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a... több»

Rendező: Cecilia Peck
A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a sorstárssal, egy ellentmondásos online közösség segítségével, amely a szerelemre vágyó emberekre vadászik. Premier november 8-án a Netflixen.
#5

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

A 3. évad óta eltelt nyolc év alatt a Boldog Völgy az új évezredbe lépve gyorsan kiterjesztette lábnyomát a Marson azáltal, hogy korábbi ellenségeit partnerekké változtatta. Most, 2003-ban az űrprogram középpontjába került a rendkívül értékes, ásványi anyagokban gazdag aszteroidák befogása és bányászata, amelyek megváltoztathatják mind a Föld, mind a Mars jövőjét. Ám az immár kiterjedt nemzetközi bázis lakói között lappangó feszültségek azzal fenyegetnek, hogy mindent, amiért dolgoznak, semmissé tesznek. Évadpremier november 10-én.
#4

74 Akuma-kun  (2023)

(1)

animáció | fantasy | kaland

Netflix

Egy fiú néhány valószínűtlen szövetséges segítségével megpróbál egy olyan társadalmat létrehozni, ahol az emberiség felismeri valódi lehetőségeit és boldogan él. több»

Egy fiú néhány valószínűtlen szövetséges segítségével megpróbál egy olyan társadalmat létrehozni, ahol az emberiség felismeri valódi lehetőségeit és boldogan él. Premier november 9-én a Netflixen.
#3

63 Rap Sh!t  (2022)

(1)

vígjáték | zenés

HBO Max

Egy női rapegyüttes története Miami külvárosából, amely minden áron megpróbál érvényesülni a zeneiparban. több»

A Rap Sh!t két elhidegült középiskolai barátnő, Shawna és Mia története, akik újra összeállnak, hogy rap-csoportot alapítsanak. A hírnév felé vezető úton Shawna és Mia rapkarrierjük sorsdöntő pillanatában találják magukat, amikor dönteniük kell, hogy hűek maradnak-e önmagukhoz, vagy alkalmazkodnak a zeneipar követelményeihez.  Évadpremier november 9-én.
#2

kaland

Amazon Prime Video

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox
Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. Premier az Amazon Prime-on november 10-én.
#1

dráma | romantikus

Netflix

A 2020-as járvány alatt az emberek életmódja megváltozott, emiatt újraértékelik a családdal és a barátokkal való kapcsolatukat, és új szerelmek is szövődnek. több»

Izgalmas antológia Tajvanból, amelynek középpontjában az emberek, a szerelem és a koronavírus miatti bezártság áll. Mind a tíz eizód egy-egy romantikus történetet mesél el arról, hogyan változott meg az emberek élete a karanténidőszak miatt, hogyan keresik és találják meg így is a szerelmet. Premier a Netflixen november 10-én.