17 ezer évig nézte a világ DiCapriót... két hét alatt!

Tavaly decemberben debütált a Netflixen Adam McKay legújabb rendezése, a Ne nézz fel!, amely máris nézettségi rekordot döntött.

Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence párosa az egész világot igyekszik meggyőzni egy közelgő katasztrófáról a Netflix új filmjében. A Ne nézz fel! sokak szerint napjaink egyik legütősebb társadalmi kritikája, amely most elképesztő nézettséget generált.

152 290 000 órányi megtekintésnél jár ugyanis a produkció, amelyet az amerikai mozikban már december 10-től megtekinthető volt. Két héttel a bemutató után debütált a streamingszolgáltató műsorkínálatában, amely már az első két napban 111 030 000 órányi megtekintést hozott.

“Egyszerűen elképedtem” - írja a rekord kapcsán McKay a Twitteren. A rendező egy korábbi interjúban elmondta, hogy a film tulajdonképpen arra keresi a választ, hogy “mégis mi a fene történik a valóságban”.

A Ne nézz fe! tehát már elérhető a Netflixen, a film főszerepeiben pedig Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry és Timothee Chalamet láthatók.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»