Egy fiatal pár a távolkeletre utazik vakációzni, mi baj történhetne? Ezzel a felütéssel indul a Halálom napja horror is, és nem nehéz kitalálni, hogy ami rossz csak történhet, az meg is történik a párral. Pláne, ha a filmet Darren Lynn Bousman rendezte. És e film a Halálom napja címet viseli.

A történet Neilről (Luke Hemsworth) és Christine-ről (Maggie Q) szól, akik Thaiföldre utaznak nyaralni. Olyan emberek ők, akik nem csak a szállodában ülnek vagy a hasukat süttetik a napon, szeretik megismerni a helyet, ahová utaztak. Elvegyülni a helyiek közt, megismerni a kultúrájukat és a szokásaikat. Ám az egyik este valami olyasmibe keverednek, ami mindent megváltoztat. Másnap a szállodaszobájukban térnek magukhoz, a telefonjukon pedig egy különös videót találnak saját magukról. Ezen az látható, ahogy Neil épp megöli Christine-t, majd elássa a testét.

A Halálom napja tehát elég egyedi történettel kecsegtet, amely a most érkezett új magyar szinkronos előzetes alapján kellőképpen hátborzongatónak is ígérkezik. Éppen azért, mert itt nincsenek pszichopata sorozatgyilkosok, sem szörnyek vagy démonok. A főszereplők valami olyasmibe keverednek, ami számukra teljesen idegen, ám látszólag a helybéliek számára nagyon is rendben van. És ez a valami nagyon könnyen az életükbe kerülhet.

A Halálom napja rendezői székét az a Darren Lynn Bousman foglalta el, aki korábban a Fűrész franchise második, harmadik és negyedik részét is rendezte. Illetve vele készül a Spirál: Fűrész hagyatéka reboot is, amellyel a néhány évvel ezelőtt közepesen sikeres próbálkozás után inkább szeretnék rebootolni a franchise-t.